Katalogs

ITT Enidine GmbH

Atpakaļ pie saraksta

ITT Enidine GmbH Elastomēra izolācijas stiprinājumi

Izmeklēšanas pieprasījums  

Pielāgotie elastomēri un trokšņa slāpēšanas ierīces

Trokšņu, vibrāciju un enerģijas slāpēšanas komponenti
Enidine elastomēru slāpēšanas elementi nodrošina ievērojamu trokšņu samazināšanu un vibrāciju slāpēšanu.". Papildus standarta produktu klāstam Enidine izstrādā elastomēra izstrādājumus pēc pasūtījuma, izmantojot modernākos rīkus un metodes materiālu izstrādē, testēšanā un ātrā prototipu izgatavošanā. Šie produkti papildina Enidine esošo triecienu un vibrāciju izolācijas piedāvājumu, padarot Enidine par vienīgo avotu triecienu un vibrāciju izolācijai.

Pateicoties Enidine elastomēru slāpējošajiem elementiem, sistēmas darbojas vienmērīgāk, klusāk un ar mazāku dīkstāves laiku, kas nozīmē, ka to kalpošanas laiks ir ilgāks. Pielietojums ietver biroja iekārtas, rūpnieciskās iekārtas, elektroniku un citas sistēmas, kurās nepieciešama vibrāciju slāpēšana. Enidine elastomēra produkti ietver ne tikai "gatavus" risinājumus triecienu, vibrācijas un trokšņa kontroles problēmām, bet arī pēc pasūtījuma izstrādātus risinājumus mehāniski sarežģītiem vai vides izraisītiem triecieniem un vibrācijai.

Enidine kvalitātes nodrošināšanas programma saskaņā ar starptautisko ISO 9001 standartu aptver visus projektēšanas, ražošanas un administrēšanas aspektus. Šī programma nodrošina, ka kvalitatīvi produkti tiek projektēti, ražoti un piegādāti atbilstoši specifikācijām un apmierina mūsu klientus. Enidine kvalitātes sistēma joprojām atbilst MIL-I-45208 un MIL-STD-45662 prasībām.

Izmeklēšanas pieprasījums