Katalogs

ITT Enidine GmbH

Atpakaļ pie saraksta

ITT Enidine GmbH Lielām slodzēm paredzēti amortizatori (HI Series)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Smagās rūpniecības amortizatori HI sērija

Vienkārši drošības aizbīdņi lielām mašīnām

ITT Enidine Inc. smagās rūpniecības triecienu absorbētāji (HI sērija) nodrošina drošu aizsardzību smagajām mašīnām, celtņiem un iekārtām produktu pārvietošanas un pārvietošanas laikā.

Lieljaudas triecienu amortizatori ir individuāli izstrādāti tā, lai palēninātu kustīgu kravu dažādos apstākļos un atbilstu nozares noteiktajiem drošības standartiem. Tipiski pielietojumi ir tiltu celtņu, ratiņu platformu, tilta celtņu, lielu konteineru pārvietošana un drošības apstāšanās transportēšanai. Rūpniecībā pārbaudītas konstrukcijas tehnoloģijas apvienojumā ar produktu uzstādīšanu visā pasaulē nodrošina optimālu veiktspēju, kas pārsniedz pat visprasīgākās klientu prasības.

Pirms HI sērijas amortizatoru izgatavošanas tiek ģenerētas datorizētas reakcijas līknes, lai modelētu faktiskos apstākļus, pārbaudītu ražojuma veiktspēju, apstiprinātu amortizācijas raksturlielumus un izveidotu konstrukcijas ar pielāgotām droseles atverēm, kas piemērotas dažādiem apstākļiem vai īpašām amortizācijas prasībām.

ITT Enidine Inc. HI sērijas amortizatoriem ir slāpekli saturoša (apkopi neprasoša) sistēma, kas nodrošina vienmērīgu palēnināšanos un pilnīgu virzuļa stieņa atgriešanos. Pārmērīga urbuma laukums nodrošina optimālu enerģijas absorbciju un augstākus drošības koeficientus. ITT Enidine Inc. modernās testēšanas iekārtas nodrošina konstrukcijas integritāti un ražojuma veiktspēju.

Izmeklēšanas pieprasījums