Katalogs

Comet Yxlon GmbH

Atpakaļ pie saraksta

Comet Yxlon GmbH Laminogrāfija

Izmeklēšanas pieprasījums  

Laminogrāfija: 2D un 3D testēšanas priekšrocības apvienojumā.
Datorlaminogrāfiju dažkārt dēvē arī par "2,5D testēšanu", jo tehnoloģiski to var klasificēt starp 2D rentgena fluoroskopiju un 3D datortomogrāfiju (CT). Laminogrāfija ir piemērota īpašiem uzdevumiem, testējot plakanus komponentus, piemēram, iespiedshēmas plates (PCB), mikroshēmas (IC), pilnus mobilos tālruņus, planšetdatorus, klēpjdatorus - vai pat fontus uz papirusa. Ja 2D rentgena pārbaude nodrošina augstu izšķirtspēju, bet nesniedz telpisko informāciju, tad 3D CT nodrošina labu telpisko informāciju, bet, iespējams, pārāk zemu izšķirtspēju. Tas ir laminogrāfijas gadījums: tā augstas izšķirtspējas 2D attēliem pievieno informāciju par dziļumu, lai plakana objekta defektus varētu ticami noteikt un telpiski lokalizēt.

Šīs Comet Yxlon sistēmas piedāvā datorlaminogrāfiju
Cougar EVO
Cheetah EVO
FF85 CT

Elektronika: Drukātās shēmas plašu (PCB) pārbaude ar laminogrāfiju.

Laminogrāfija ir ideāla tehnoloģija lodēšanas savienojumu kvalitātes nodrošināšanai, piemēram, lodēšanas režģu masīviem (BGA), kas tiek lodēti uz PCB, izmantojot pārkausēšanas procesu. Lodēto savienojumu testēšana nodrošina, ka kontaktvirsmas ir pietiekami lielas, lai noteiktā veidā vadītu elektrību vai siltumu. Ar to nosaka arī tukšumu klātbūtni, to lielumu un sadalījumu. Pārbaudot blīvi iepakotas divpusējas PCB, tādas sistēmas kā Cheetah EVO un Cougar EVO izmanto laminogrāfiju, lai izveidotu slāņainus kontaktplates attēlus - bez komponentu pārklājuma otrā PCB pusē, kas traucē redzēt, kā tas ir 2D rentgena attēlos. Galīgo lodēšanas savienojumu novērtēšanu atbalsta VoidInspect CL programmatūras darba process.

Pusvadītāji: mikroshēmu kvalitātes kontrole.

Mikroshēmās un mikroshēmās ir jāpārbauda nevis savienojumi starp mikroshēmu un mikroshēmu, bet gan savienojumi starp dažādiem slāņiem mikroshēmā, piemēram, starp silīcija diskiem vai starp silīcija diskiem un substrātu vai sadales slāni. Tā kā modernas iepakojuma integrālās shēmas sastāv no vairākiem slāņiem, 2D rentgena attēls parasti nav pietiekams analīzei, jo tas nesniedz telpisku informāciju un dažādas iekšējās struktūras pārklājas. Tādās sistēmās kā Cheetah EVO un Cougar EVO izmanto laminogrāfiju, lai radītu augstas kvalitātes starpsavienojumu slāņu attēlus.

Papildu informācija

Izmeklēšanas pieprasījums