Katalogs

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Atpakaļ pie saraksta

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH Kodētāji bez gultņa

Izmeklēšanas pieprasījums  

Droša ātruma mērīšana ar magnētisko sensoru risinājumu.

Bezšāvēju enkoderi ir lieliska alternatīva uz gultņiem montētiem enkoderiem, pateicoties to kompaktajam dizainam un vieglajām montāžas iespējām uz gandrīz jebkura diametra vārpstas. Kübler bezšāvēju kodētājus jau šodien izmanto piedziņu un liftu tehnoloģijās, asinhronos motoros vai ārējā rotora motoros, kā arī ģeneratoros, lielos motoros un vēja turbīnās. Mūsu viedā tehnoloģija ir pieejama visaugstākajai signāla kvalitātei. Digitālā reāllaika signālu apstrāde kompensē iespējamās signālu kļūdas un optimizē piedziņas vadību. Projektējiet savas iekārtas, mašīnas vai motorus ar Kübler!

Inkrementālie bezatsekojošie enkoderi

Ideāli piemērots precīziem ātruma mērījumiem ar izšķirtspēju līdz 16 000 impulsu uz apgriezienu un pieejams HTL vai TTL versijā. Vienkārša un ātra uzstādīšana, pateicoties dažādām vārpstas montāžas iespējām, piemēram, spiediena ligzdai, rumbas skrūvei vai skrūves atlokam. Liela montāžas pielaide starp magnētisko gredzenu un sensora galviņu.

Absolūts bezšāvēju enkoders

Ideāli piemērots precīzai pozīcijas vai leņķa noteikšanai ar izšķirtspēju līdz 16 000 mērīšanas soļu uz apgriezienu un pieejams SSI vai CANopen versijās. Papildu inkrementālie signāli ļoti dinamiskām piedziņām. Pateicoties absolūtajam mērīšanas principam, sensora galvas konstrukcija ir pielāgota magnētiskā gredzena rādiusam. Standarta vārpstas diametrs 30 mm. Vai šis diametrs ir nepietiekams jūsu lietojumam? Nav problēmu. Lūdzu, sazinieties ar mums.
Lielākiem apjomiem mēs varam īstenot jūsu pielāgotu bezšāvēju enkodera risinājumu.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Rotējošie kodētāji jomā

Rotējošie kodētāji

Rotācijas enkoderi tiek izmantoti visur, kur nepieciešams izmērīt garumu, pozīciju, ātrumu un leņķi. Tie pārvērš mehāniskās kustības elektriskajos signālos. Rotējošo kodētāju darbības principi atšķira...