Katalogs

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Atpakaļ pie saraksta

Arno Arnold GmbH Artikulēts priekšauts (Topclose)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Toplclose svars ir par 50 % mazāks nekā parastajiem priekšautiem. Vadotnes ir arī vieglās konstrukcijas, kas nozīmē, ka sistēmas komponenti var darboties ar lielāku ātrumu bez nepieciešamības pārkonfigurēt. Topclose ir estētisks izskats ar gludu, slēgtu nerūsējošā tērauda virsmas apdari un īpaši izstrādātiem nerūsējošā tērauda profiliem.

Tā kā Topclose ir integrēta skaidu tīrītāja funkcija, transportēšana ir mazāk uzņēmīga pret netīrumiem un gružiem. Topclose ir pielāgojams, un to var viegli uztīt ap mazāku diametru. Aizvērtā aizmugurējā siena ir pilnībā noslēgta. Lietošanas apstākļi un klienta prasības nosaka šī izstrādājuma izgatavošanā izmantotos materiālus. Pateicoties daudzajām priekšrocībām un vieglai, ātrai montāžai, Topclose ir ideāla vāka sistēma metāla, plastmasas vai kokapstrādes centriem.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Aizsargājošie pārsegi jomā

Dalīti priekšauti (Apron)

"Priekšauts" saites priekšauti ir daudzkārt pierādījuši sevi kā vietu taupošus un ļoti izturīgus aizsargpārsegus mašīnbūvē. Pateicoties to nelielajam uzstādīšanas dziļumam un deformācijas iespējai,...