Katalogs

FLUX-GERÄTE GmbH

Atpakaļ pie saraksta

FLUX-GERÄTE GmbH Uzpildes sistēma ar svēršanas tehnoloģiju (FLUX-FILL WT)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Ar pusautomātisko uzpildes sistēmu FLUX-FILL WT var ātri, efektīvi un droši uzpildīt zemas viskozitātes līdz viskozus, kā arī putojošus šķidrumus. Sistēma darbojas ar kalibrētu svēršanas tehnoloģiju un tādējādi nodrošina uzpildīšanu saskaņā ar Vācijas Noteikumiem par iepriekšēju iepakošanu (FertigPackV).

Integrētā uzpildes programmas pārvaldības sistēma ļauj viegli uzpildīt šķidrumus visdažādākajos konteineros, izmantojot dažādas, automātiski izpildītas uzpildes metodes, piemēram, ar virsurbumu, zemurbumu un zemurbumu. Uzpildīšana, izmantojot rupjo un smalko dozēšanu, nodrošina minimālo daudzumu ievērošanu un samazina nejaušu pārpildīšanu. Tāpēc sistēma ir īpaši piemērota mazo un vidējo konteineru partiju uzpildīšanai ar un bez konteineru maiņas - gan iekšējai lietošanai, gan pārdošanai.

Kombinācijā ar citiem FLUX sūkņu un piederumu klāsta produktiem padeves pusi var arī optimāli pielāgot konkrētajam lietojumam. Šādā veidā no uzpildes sistēmas un padeves komponentiem var konfigurēt kompaktu, pusautomātisku uzpildes līniju.

Izmeklēšanas pieprasījums