Katalogs

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Atpakaļ pie saraksta

FLUKE Process Instruments GmbH Datapaq® Food Tracker® termiskās profilēšanas sistēma

Izmeklēšanas pieprasījums  

Datapaq® Food Tracker® temperatūras profilēšanas sistēmas sastāv no datu reģistratora, aizsargtermiskās barjeras un Insight programmatūras. Izmantojot Datapaq sistēmu, jūs varat garantēt gatavotas gaļas, mājputnu gaļas, konditorejas izstrādājumu un lietošanai gatavu ēdienu kvalitāti un nekaitīgumu.

Datapaq sistēmas, kas izstrādātas tā, lai izturētu visnelabvēlīgākās vides apstākļus, ceļo cauri cepeškrāsnij vai saldētavai kopā ar pārtikas produktu, pilnībā reģistrējot produkta temperatūru. Jūs varat uzraudzīt produkta temperatūru visā gatavošanas/ sasaldēšanas ciklā gan statiskās, gan konveijera krāsnīs, kā arī tvaika plītīs, fritētavās un ātrās sasaldēšanas saldētavās.

Food Tracker Insight programmatūra

Izmantojiet Insight programmatūru, lai neapstrādātus datus pārvērstu jēgpilnā informācijā par savu procesu, tostarp tūlītējos ziņojumos par letalitāti. Dokumentējiet savu procesu, lai palielinātu produktivitāti, kā arī formālo dokumentāciju, piemēram, HACCP. Funkcijas:

Procesa analīze: Automātiski aprēķiniet visus procesa kritiskos kontrolpunktus, lai izpildītu HACCP prasības.
Letalitātes aprēķini un ziņojumi: izmantojiet precīzus letalitātes aprēķinus mikroorganismu riskam jūsu konkrētajā procesā un produktā (Fo vērtība), nodrošinot, ka jūsu pārtika ir augstākās kvalitātes.
Procesa optimizācija un kļūdu atklāšana: ātri atrodiet precīzu karsto vai auksto vietu atrašanās vietu cepeškrāsnī, līdz minimumam samazinot ražošanas zudumus.
Ziņošana: Sagatavojiet sertificētus un izsekojamus profila ziņojumus, lai apmierinātu visas jūsu HACCP validācijas dokumentācijas vajadzības.
Uzraudzība: datorā novērojiet precīzu brīdi, kad jūsu produkts sasniedz nepieciešamo drošo gatavošanas temperatūru.

MultiPaq21 datu reģistrators

MultiPaq21 datu reģistrētājam ir līdz pat astoņiem kanāliem (T vai K tipa), kas ļauj vienlaicīgi apkopot informāciju par produkta un vides temperatūru no līdz pat astoņām vietām. Izmantojot elastīgus termopāru kabeļus, temperatūras sensorus var precīzi novietot produktā, uz virsmas vai gaisā. Tie var reģistrēt temperatūru, datu reģistratoram vai tā masai neietekmējot sensoru reakcijas raksturlielumus un tādējādi arī rādījumu precizitāti.

Datu reģistrators ir konstruēts tā, lai izturētu visnelabvēlīgākās pārtikas pārstrādes iekārtas, un tam ir IP67 klase ar īpašiem ūdensnecaurlaidīgiem termopāru savienojumiem, kas aizsargā pret tvaiku, ūdens dušām un ikdienas tīrīšanas procedūrām. Pirms datu lejuplādēšanas reģistrators saglabā līdz astoņiem profiliem.

Termiskās barjeras
Datapaq termiskās barjeras ir iebūvētas izturīgā nerūsējošā tērauda korpusā, kas paredzēts ilgam kalpošanas laikam, izmantojot tādu pašu izolācijas tehnoloģiju, kāda tiek izmantota lidmašīnu "melnajās kastēs". Datapaq termiskās barjeras var izturēt vissmagākās rūpnieciskās gatavošanas vides, tostarp tvaika gatavošanu, ilgstošu cepšanu augstā temperatūrā vai pat zibens cepšanu, kad visa sistēma tiek iegremdēta eļļā.

Atšķirībā no citām komerciālām sistēmām nav nepieciešams aizsargāt datu reģistratoru jūsu izstrādājuma iekšpusē. Tā kā barjeru var novietot tālāk no produkta, monitoringa iekārta neietekmēs produkta karstuma īpašības.

Termoelementi

Termoelementi (T vai K tips) tiek piegādāti ar ūdensnecaurlaidīgiem savienotājiem un apzeltītiem savienojumiem, lai nodrošinātu datu reģistrētāja IP67 klasi. Uzticamība un precizitāte ir garantēta visnelabvēlīgākajā vidē, tostarp tvaika, ūdens un kondensāta ietekmē. Termoelementus var kombinēt, kombinēt un mainīt atkarībā no procesa un produkta veida. Termoelementu kabeļu garumu var arī pielāgot, lai precīzi atbilstu procesa prasībām.

Piederumi

Lai papildinātu pārtikas apstrādes temperatūras profilēšanu, Datapaq piedāvā dažādus piederumus, tostarp:

. Food Tracker radiotelemetrijas sistēmaļauj reāllaikā redzēt, kas notiek ar produktu termiskās apstrādes procesa laikā. Jūs varat salīdzināt faktisko produkta temperatūru ar specifikāciju procesa laikā un optimizēt ciklu laikus. Lai iegūtu sīkāku informāciju, lejupielādējiet brošūru Food Tracker Radio Telemetry System.

Food Tray and Jiggarantē profila atkārtojamību konveijerizētos procesos. Pārtikas paliktni var izmantot, neapturot konveijera līniju un netraucējot ražošanu. Pārtikas paplātes ir paredzētas maziem produktiem, piemēram, vistas gaļas gabaliņiem. Termoelementu statīvs ir paredzēts plašiem konveijera procesiem, piemēram, lielām maizes krāsnīm. Lai iegūtu sīkāku informāciju, lejupielādējiet brošūru par pārtikas paplāti un statīvu.

Mitruma sensors mēra mitrumu, kā arī temperatūru procesos līdz 200°C/400°F. Šis sensors ir ideāli piemērots cepšanas procesiem, piemēram, testēšanai/pārbaudei, kā arī tur, kur mitruma mērījumus var izmantot, lai apstiprinātu krāsns kontroli, optimizētu iznākumu un uzlabotu kvalitāti. Lai iegūtu sīkāku informāciju, lejupielādējiet mitruma sensora brošūru.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Temperatūras mērierīces jomā

Temperatūras mērierīces (Raynger 3i Plus)

Raytek® Raynger 3i Plus augstas temperatūras rokas infrasarkanais termometrs ir izstrādāts, lai atbilstu procesu veiktspējas prasībām daudzos rūpnieciskos lietojumos, tostarp ļoti prasīgā karst...

Datapaq® krāsns termiskās apstrādes profilēšanas sistēmas

Fluke Process Instruments Datapaq Furnace Tracker metālu termiskajai apstrādei ietver datu reģistrēšanas ierīci Datapaq TP6, termisko barjeru (Datapaq TB40 vai TB49), termopārus un mūsu intuitīvo p...

Datapaq® krāsns temperatūras viendabīguma pārbaudes sistēmas

Fluke Process Instruments Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) sistēma piedāvā iespēju izvēlēties datu reģistratoru (TP6 vai XDL12), termisko barjeru (TB45 vai TB46), termopā...

Datapaq® krāsns sistēmas temperatūras profila mērījumiem

Fluke Process Instruments Datapaq Furnace Tracker specializētās profilēšanas sistēmas ietver Datapaq TP6 un Datapaq DP5 datu reģistrētājus, simtiem specifisku termisko barjeru, termopāru un mūsu in...

Temperatūras mērierīces (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Datapaq® piedāvā Oven Tracker® XL2 sistēmu - jaunākās paaudzes Oven Tracker sistēmu, kas nodrošina stabilu, visaptverošu, inteliģentu un viegli lietojamu krāsns temperatūras profilēšanu

...