Katalogs

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Atpakaļ pie saraksta

FLUKE Process Instruments GmbH Datapaq® Solar Tracker® termiskās profilēšanas sistēmas

Izmeklēšanas pieprasījums  

SolarPaq® temperatūras profilēšanas sistēmas ir izstrādātas īpašai izmantošanai saules fotoelementu (PV) ražošanā. Šīs sistēmas, kas sastāv no lietotājam draudzīgas Insight™ programmatūras, Datapaq® Q18 datu reģistrētājiem, nerūsējošā tērauda termobarjerām, termopāriem ar PTFE vai minerālu izolāciju un piederumiem, nodrošina jūs ar instrumentiem, kas nepieciešami, lai iegūtu visaugstāko ražošanas ražīgumu.

Datapaq Q18 logeriem ir izturīgas, uzticamas un precīzas datu iegūšanas shēmas, skaidri statusa indikatori un inteliģenta akumulatora vadības sistēma. Tam ir arī starta/apstāšanās pogas, laika vai temperatūras palaidējs, atmiņas ietilpība 300 000 nolasījumu un plaša temperatūras diapazona mērījumi no -200°C līdz 1370°C/-328°F līdz 2498°F.

SolarPaq profilēšanas sistēma CiGs paneļu pārklājumam

SolarPaq temperatūras profilēšanas sistēma CiGs paneļu pārklājumam uzrauga stikla substrātu, kad tas iziet cauri vakuuma pārklāšanas procesam. Tās kodols - DQ1840 datu reģistrators - ir ievietots no cieta nerūsējošā tērauda izgatavotā korpusā, kura biezums ir tikai 9 mm (0,35") un kurā visas LED un pogas ir iedziļinātas, lai pasargātu no karstuma procesa laikā.

Šī sistēma iziet cauri daudzkameru procesam, mērot temperatūras profilu līdz pat 4 pozīcijās uz stikla; pat ar aktivizētu plazmu. Šī funkcija apvienojumā ar unikālo atstarojošās plāksnes termisko barjeru ļauj sistēmu izmantot, netraucējot normālu ražošanas plūsmu.

SolarPaq profilēšanas sistēma pretatstarošanas pārklājumam

SolarPaq temperatūras profilēšanas sistēma pretatstarošanas pārklājumiem uzrauga fotogalvanisko elementu (PV) temperatūras profilu, kad tie iziet cauri plazmas pārklājuma veidošanas procesam, netraucējot un dārgi nemainot elementu nesēju.

Pamatojoties uz mūsu pētījumiem ar lielākajiem iekārtu ražotājiem, šī profilēšanas sistēma ir izstrādāta tā, lai tā varētu iziet cauri procesa kamerām un mērīt elementu temperatūru pat tad, kad plazma ir aktivizēta. Šī īpašība apvienojumā ar unikālo iespēju to ievietot tieši nemodificētā šūnu nesējā ļauj veikt temperatūras profilēšanu, netraucējot normālu ražošanas plūsmu.

SolarPaq sistēma laminēšanai

Datapaq SolarPaq temperatūras profilēšanas sistēma vakuumlaminēšanas procesam ir vienkāršs un ātrs temperatūras monitoringa risinājums bez nepieciešamības vilkt termopārus vai laminācijas iekārtas bojājumu riska. Reģistrācijas ierīci un ar to saistītos termopārus ievieto laminātorā kopā ar loksni, kas jākontrolē. Sistēma iziet cauri laminatoram, un, izejot no tā, var lejupielādēt un analizēt temperatūras profila informāciju.

SolarPaq sistēma kontaktu žāvēšanai

Šo unikālo SolarPaq temperatūras profilēšanas sistēmu kontaktžāvēšanas procesam var izmantot, lai uzraudzītu temperatūras profilu caur cepeškrāsnīm ar attālumu tikai 10 mm (0,39 collas). Izmantojot jauno, lielas masas un maza augstuma DQ1840 temperatūras datu reģistratoru, šī sistēma novērš nepieciešamību izmantot termisko barjeru, nodrošinot, ka žāvēšanas procesa optimizācija ir ātra un vienkārša.


SolarPaq sistēma kontaktapdedzināšanai

SolarPaq temperatūras profilēšanas sistēma kontaktapdedzes procesiem izmanto radikāli jaunu zondes skavu un ļauj veikt precīzus un atkārtojamus mērījumus uz ražošanas kameras bez nepieciešamības līmēt vai uzstādīt izmēģinājuma gabalu. Kameru ievieto nesējā, un pēc tam pēc nepieciešamības ievieto speciāli izstrādātās termopāri.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Temperatūras mērierīces jomā

Temperatūras mērierīces (Raynger 3i Plus)

Raytek® Raynger 3i Plus augstas temperatūras rokas infrasarkanais termometrs ir izstrādāts, lai atbilstu procesu veiktspējas prasībām daudzos rūpnieciskos lietojumos, tostarp ļoti prasīgā karst...

Datapaq® krāsns termiskās apstrādes profilēšanas sistēmas

Fluke Process Instruments Datapaq Furnace Tracker metālu termiskajai apstrādei ietver datu reģistrēšanas ierīci Datapaq TP6, termisko barjeru (Datapaq TB40 vai TB49), termopārus un mūsu intuitīvo p...

Datapaq® krāsns temperatūras viendabīguma pārbaudes sistēmas

Fluke Process Instruments Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) sistēma piedāvā iespēju izvēlēties datu reģistratoru (TP6 vai XDL12), termisko barjeru (TB45 vai TB46), termopā...

Datapaq® krāsns sistēmas temperatūras profila mērījumiem

Fluke Process Instruments Datapaq Furnace Tracker specializētās profilēšanas sistēmas ietver Datapaq TP6 un Datapaq DP5 datu reģistrētājus, simtiem specifisku termisko barjeru, termopāru un mūsu in...

Temperatūras mērierīces (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Datapaq® piedāvā Oven Tracker® XL2 sistēmu - jaunākās paaudzes Oven Tracker sistēmu, kas nodrošina stabilu, visaptverošu, inteliģentu un viegli lietojamu krāsns temperatūras profilēšanu

...