Katalogs

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Atpakaļ pie saraksta

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG Transportlīdzekļu transportēšanas stiprinājuma siksnas (TensionController)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Droši tur un aizsargā sistēmu

Pateicoties īpaši izstrādātajai virsmas struktūrai, mūsu TensionController ir īpaši neslīdošs. Vienlaikus slīdošais iekšējais pārklājums nodrošina ideālus apstākļus optimālai spēka pārnesei, kā arī saudzīgu, vienmērīgu transportlīdzekļa transportiera joslas rievas virsmas noslogošanu. Īpašā slīdošā īpašība nozīmē arī to, ka stiprinājuma siksnu (35 mm vai 50 mm) vītņošanas un pozicionēšanas laikā var ātri izvilkt cauri regulatora šļūtenei.

Sistēmas (TensionController plus stiprinājuma siksna) ir aprīkotas ar poliestera siksnu (pagarinājums <4%) kā standarta aprīkojumu un ar augstas veiktspējas šķiedru UHMW-PE (pagarinājums <1,5%) Premium versijā. Iespējams arī abu materiālu maisījums (pagarinājums <2,5 %). UHMW-PE atbalsta TensionController labas slīdēšanas īpašības un tādējādi nodrošina vēl optimālāku priekšsprieguma spēka sadalījumu un pozitīvu ietekmi uz spriegošanu. Turklāt atkarībā no personiskajām vēlmēm un pielietojuma var izvēlēties starp 360° rotējošu šarnīrveida āķi vai profila āķi. Sistēma ir izstrādāta saskaņā ar VDI vadlīniju 2700 8.1 un 8.2 lapu, ir sertificēta GS un atbilst DAIMLER iekraušanas vadlīnijām. Secinājums: Viss top.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Kravas nodrošināšanas sistēmas jomā

Kravas nostiprināšanas sistēma armatūras tērauda sietiem

DoUniFlex® stiegrojuma tērauda kravas nostiprināšana ar stiegrojuma tērauda sietu

Beidzot droša stiegrojuma tērauda transportēšana!

Armatūras tērauda sietu pareiza slodzes no...