Katalogs

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Atpakaļ pie saraksta

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG Rites drošības sistēma

Izmeklēšanas pieprasījums  

Dolezych ruļļu nostiprināšanas sistēma ir īpaši izstrādāta apaļu kravu, piemēram, ruļļu, cauruļu un vārpstu, nostiprināšanai. Tos var ātri un viegli nostiprināt, izmantojot rullīšu nostiprināšanas sistēmu, lai bez lielas piepūles tos varētu transportēt ceļā.

Sistēma sastāv no perforētas sliedes un diviem stiprinājuma ķīļiem. Ķīļi sastāv no nesošās virsmas un atbalsta virsmas. Šī montāžas metode ļauj viegli un vienkārši uzstādīt un nomainīt ķīļus, kurus var novietot jebkurā perforētās sliedes vietā. Tas ļauj pārvadāt dažāda diametra kravas. Turklāt ķīļi ir aprīkoti ar papildu drošības ierīci, lai transportēšanas laikā tie neizkļūtu no perforētās sliedes. Rullīšu nostiprināšanas sistēmu var izmantot gan gareniski, gan šķērsvirzienā uz iekraušanas zonas. Saskaņā ar transporta vienības tehniskajām specifikācijām šī sistēma nav piesaistīta kādai konkrētai vietai iekraušanas zonā.

Izstrādes laikā liela uzmanība tika pievērsta ātrai pielietošanai un ērtai lietošanai, ņemot vērā VDI 2700 ff noteikumus par kravas nostiprināšanu, piemēram, transportam ar cietiem papīra ruļļiem, ruļļiem, kabeļu cilindriem u. c. Sistēma ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāla, un to var izmantot dažādu veidu kravām. Pateicoties augstas kvalitātes materiālam, to var izmantot dažādām slodzēm.

Ļoti labu kravas nostiprināšanu nodrošina papildu nostiprināšana ar piemērotām stiprinājuma siksnām, izmantojot kravas nostiprināšanu ar spēku vai ar formu, vai kombinējot abas šīs metodes.

Jūsu priekšrocības:
  • nostiprina kabeļu spoles ar svaru līdz 20 000 kg (izmantojot 2 sliedes)
  • ātra montāža un demontāža, pateicoties nelielam pašsvaram
  • apstiprinājusi TÜV Nord

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Kravu stiprinājumi jomā

Stiprinājuma tīkli

Pielāgota drošība katram transportlīdzekļa tipam

DoKEP kravas nostiprināšanas tīkli ir praktiski palīgi ideālai kravas nostiprināšanai vagonos, furgonos, piekabēs vai kravas automašīnās. Ar...

Sprūdrata slodzes skavas

Galvenais notikums: jauns dizaina princips

Līdz šim unikālās attiecības starp iespīlēšanas gājienu un kopējo garumu noslēpums slēpjas DoRa sprūdrata slodzes skavas konstrukcijā. Divu vienād...