Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Atpakaļ pie saraksta

Eppendorf SE Laboratoriju centrifūgas (MiniSpin®/MiniSpin® plus)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Sākuma līmeņa centrifūgas, kas ir jaudīgas un viegli lietojamas. Tās ir pietiekami mazas, lai katru darba vietu varētu aprīkot ar "personīgo" centrifūgu. Ir pieejami divi modeļi, kas atbilst jūsu veiktspējas prasībām.

Jaudīgi un ērti lietojami MiniSpin un MiniSpin plus ir pietiekami mazi, lai katru darba vietu varētu aprīkot ar "personīgo" centrifūgu. Ir pieejami divi modeļi, kas atbilst jūsu veiktspējas prasībām. MiniSpin plus nodrošina pietiekamu ātrumu molekulārās bioloģijas separācijai.

Eppendorf Minispin un MiniSpin plus ir īstas personīgās centrifūgas. Rotors, iekšējais centrifūgas vāks un vāka aizbīdnis ir izgatavoti no metāla maksimālai darbības drošībai.

Papildu rotora opcija līdz 2 x 8 mēģenēm PCR sloksnēm.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Laboratoriju centrifūgas jomā

Laboratoriju centrifūgas (Centrifuge 5702/5702 R/5702 RH)

Vai vēlaties uzlabot savu darba vidi? Īpaši kluso, zema ātruma centrifūgu 5702 saimes kompaktais dizains ļauj tās novietot uz gandrīz jebkura laboratorijas galda. Tās var darbināt ar se&scar...

Ātrgaitas centrifūga (CR30NX)

Centrifūga CR30NX ar ļoti lielu ātrumu līdz 110 000 x g un ietilpību līdz 6 L vienā reizē ir mūsu augstākās klases risinājums visdažādākajiem pielietojumiem līdz pat ultracentrifugēšanas "sākuma lī...