Katalogs

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

Atpakaļ pie saraksta

ifm electronic GmbH Savienojuma kabelis/savienojuma kabelis

Izmeklēšanas pieprasījums  

Kontaktligzdas
Automātikas tehnoloģijās kontaktligzdas parasti izmanto, lai savienotu sensorus un izpildmehānismus ar savienotājiem ar sadales kārbām.

Pat tad, ja savienojumi tiek piestiprināti ar rokām, tiek garantēta perfekta un noturīga sensoru un izpildmehānismu savienojumu hermētiskuma nodrošināšana. Iebūvētais gala ierobežotājs aizsargā O-Ring gredzenu pret bojājumiem, ko izraisa pārlieku pievilkta savienojuma uzgrieznis. Pat skarbās rūpnieciskās vidēs savienotāji ir aizsargāti pret nejaušu atslābināšanos ar īpašu aizsardzību pret vibrācijām. Daži tipi ir aprīkoti ar labi redzamiem gaismas diodēm darbības un pārslēgšanās stāvokļa indikācijai.

To augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda uzgrieznis un pārtikas produktiem piemēroti blīvēšanas materiāli

ļauj ecolink EVT un EVF ligzdas izmantot higiēnas un mitrās telpās. Kontaktligzdas ir izturīgas pret biežu tīrīšanu ar agresīviem tīrīšanas līdzekļiem, izmantojot augstspiediena tīrīšanas līdzekļus. Pateicoties to plašajam temperatūras diapazonam un nejutīgumam pret straujām temperatūras izmaiņām, tās ir īpaši piemērotas izmantošanai pārtikas un dzērienu rūpniecībā.

Kabeļu aizbāžņi
Kabeļu aizbāžņus bieži izmanto sensoru un izpildmehānismu ar pieslēguma spailēm savienošanai ar sadalītājiem vai moduļiem automatizācijas tehnoloģijā.

Pat tad, ja tie tiek piestiprināti ar rokām, tiek garantēts perfekts sadalītāju un moduļu savienojumu noturīgs blīvējums. Tie nodrošina augstu aizsardzību pret mitruma iekļūšanu un augstu materiāla izturību pret agresīviem šķidrumiem.

Kabeļu aizbāžņi ecolink EVT un EVF ir īpaši piemēroti lietošanai higiēnas un mitrās telpās. Tie ir izturīgi pret biežu tīrīšanu ar agresīviem tīrīšanas līdzekļiem zem augsta spiediena. Pateicoties plašajam temperatūras diapazonam un nejutīgumam pret straujām temperatūras izmaiņām, kabeļu aizbāžņi ir īpaši piemēroti izmantošanai pārtikas un dzērienu rūpniecībā.

Pārlēkšanas kabeļi
Pārlēkšanas kabeļiem ir kontaktdakša un kontaktligzda. Tos izmanto sensoru savienošanai ar sadalītājiem un moduļiem.

Tie nodrošina drošu un pastāvīgu sensora un sadalītāja savienojumu hermētiskumu pat tad, ja tos uzstāda bez instrumentiem. Iebūvētais gala aizbīdnis aizsargā O-veida gredzenu pret bojājumiem, ko izraisa pārāk cieši pievilkta savienojuma uzgrieznis. Pat skarbās rūpnieciskās vidēs savienotāji ir aizsargāti pret nejaušu atslābināšanos ar īpašu aizsardzību pret vibrāciju. Daži tipi ir aprīkoti ar labi redzamiem gaismas diodēm darbības un pārslēgšanās stāvokļa indikācijai.

To augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda uzgrieznis un pārtikas produktiem paredzētie blīvēšanas materiāli

kvalificē ecolink EVT un EVF savienotājus lietošanai higiēnas un mitrās telpās. Pārlēkšanas kabeļi ir izturīgi pret biežu tīrīšanu ar agresīviem tīrīšanas līdzekļiem zem augsta spiediena. Pateicoties plašajam temperatūras diapazonam un nejutīgumam pret straujām temperatūras izmaiņām, tie ir īpaši piemēroti izmantošanai pārtikas un dzērienu rūpniecībā.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Savienojuma elementi jomā

Savienojuma elementi (IO-Link)

IO-Link drošības modulis
8 drošas OSSD ieejas
4 jaudīgas izejas ar atsevišķu 24 V barošanu
PROFIsafe telegramma, kas pārraidīta caur IO-Link
Drošība līdz SIL 3 un PLe
IO-Li...