Katalogs

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Par Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Oriģināls!
Daudzi saka, ka HERMLE ražo labākās mašīnas pasaulē.

HERMLE viss ir saistīts ar frēzēšanu un izcilu rezultātu sasniegšanu. Un mēs esam apņēmušies tieši to nodrošināt ar savu arhitektūru, struktūru, darbu, pieeju, izstrādi, inženiertehniku, montāžu un servisu. Viss, ko mēs panākam, mainām vai optimizējam, padara mūsu rezultātus labākus, precīzākus, ātrāk pieejamus - nekas vairāk un nekas mazāk.

"frēzēšana vislabākajā kvalitātē" - tāds ir HERMLE AG sauklis - to trāpīgi rezumē. Tas apzīmē augstas veiktspējas, ļoti inovatīvus apstrādes centrus, kas ir ieņēmuši vadošo pozīciju gan valsts, gan starptautiskā mērogā. Tas apzīmē izvērstu un cieši saistītu pārdošanas un servisa tīklu, kā arī vairāk nekā 30 000 veiksmīgi uzstādītu mašīnu visā pasaulē.

Visbeidzot, tas apzīmē mūsu klientu panākumus, kuri, izmantojot mūsu produktus, sasniedz vislabākos rezultātus precizitātes un efektivitātes ziņā.

Bet kas padara "frēzēšanu labāko" iespējamu? Pastāvīgs jaunu ideju pieplūdums, kā arī HERMLE pieminētā precizitāte ražošanā, procesu konsultācijas un pārdomāta projektu vadība. Ar saviem aptuveni 1400 augsti motivētiem darbiniekiem, kuri par to visu ir atbildīgi, mēs radām pamatu. Un mēs to darām vietā, kas tradicionāli ir precīzās mehānikas un darbgaldu mājvieta. Kopumā tie ir vislabākie iespējamie priekšnoteikumi. Tie ir iemesli, kādēļ mēs šodien ieņemam vadošo pozīciju kā partneris daudzām svarīgām nozarēm. No lielām sarežģītām detaļām līdz pat mazākajām detaļām augsto tehnoloģiju jomā. No medicīnas līdz autosacīkstēm. Mēs esam līderi!