Katalogs

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

Atpakaļ pie saraksta

LKW WALTER Internationale Transportorganisation Transporta loģistika (International)

Izmeklēšanas pieprasījums  

LKW WALTER organizē pārvadājumus ar autotransportu un kombinēto transportu. Visā Eiropā. Mēs piedāvājam trīs modeļus, lai jūsu transportlīdzekļi būtu aizņemti vislabākajā iespējamajā veidā.

Apkārtējais brauciens
Apkārtējā brauciena modelī jūsu transportlīdzekļi pastāvīgi pārvietojas starp divām valstīm. Jūs pats varat izlemt, kurā maršrutā vēlaties darboties. Šim modelim ir raksturīga pastāvīga jūsu kravas automašīnu nodarbinātība. Jūs gūstat labumu no drošām peļņas iespējām, ko var plānot ilgtermiņā, un lielākas peļņas, pateicoties optimizētajiem tukšajiem kilometriem.

Vienvirziena transports
Jums ir savi eksporta vai importa klienti atsevišķos maršrutos un jūs meklējat kravas turp un atpakaļ? Vienkārši un elastīgi organizējiet trūkstošās kravas ar LKW WALTER un maksimāli izmantojiet savus transportlīdzekļus. Plānojiet savus pārvadājumus arī, izmantojot mūsu kravu piedāvājumu kravu biržā Kravu Kravu Kravu Kravu Kravu birža DIENA.

Autopārvadājumi ar piekabēm
Vai jūs galvenokārt vēlaties strādāt reģionāli ar saviem vilcējiem un nedēļas nogalēs būt mājās? Kā autopārvadājumu partneris jūs pārvadājat mūsu piekabes ar celtņiem starp dzelzceļa vai prāmju termināļiem un mūsu klientu iekraušanas vai izkraušanas vietām. Šajā modelī jūsu vilcēji ir pastāvīgi aizņemti, un jums nav nepieciešamas savas piekabes.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Transporta loģistika jomā

Kombinētā satiksme (Combined traffic)

Kombinētais transports - ilgtspējīgs un elastīgs

Lai pārvadājumus veiktu pēc iespējas videi draudzīgāk un ekonomiskāk, kombinētie pārvadājumi optimāli apvieno dažādus transporta veidus - kr...