Katalogs

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Atpakaļ pie saraksta

ACE Stoßdämpfer GmbH Amortizācijas spilventiņi (SLAB 030 to SLAB 300)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Amortizācijas spilventiņi

Enerģijas absorbcija spilventiņu formātā
Konfekcionēšana un kombinēšana
Enerģijas jauda 3,1 Nm/ciklu līdz 210 Nm/ciklu
Stāvs 6,5 mm līdz 12,5 mm

Pielāgots slāpēšanas materiāls spilventiņu formātā: SLAB amortizācijas spilventiņi ir izgatavoti no viskoelastīga PUR materiāla. Tās ļoti efektīvi absorbē trieciena slodzi un ir piemērotas arī vibrācijas izolācijai vai slāpēšanai.

SL-030 līdz SL-300 produktu grupas spilventiņi ir ātri pielāgojami attiecīgajam pielietojuma veidam. Daļēji to var panākt, konfigurējot aprēķina rīku vai tieši ar ACE speciālistu inženieru palīdzību. Turklāt tas ir iespējams, jo standarta materiālu var precīzi un ātri sagriezt atbilstoši jebkurām klienta prasībām, izmantojot mūsu jauno griešanas sistēmu. Ir iespējams arī iegūt paraugu, lai atrastu optimālo risinājumu.

SLAB amortizācijas spilventiņi ir pārbaudīta aizsardzība pret triecieniem vai sadursmēm. Tos izmanto bagāžas un transporta lentēs, konveijeru sistēmās, pneimatiskajās, elektromehāniskajās un hidrauliskajās piedziņās, kā arī uz lineārajiem ratiņiem.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Vibrāciju slāpēšanas plāksnes jomā

Vibrāciju slāpēšanas plāksnes (SLAB)

Pielāgota vibrāciju izolācija

SLAB, CEL un PAD: trīs dažādi spilventiņu veidi, viens mērķis - nodrošināt lietotājiem visās jomās vislabāko pielāgoto izolācijas tehnoloģiju....