Katalogs

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2000

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2000

Atpakaļ pie saraksta

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH Piedziņas tehnika

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vai vēlaties, lai nogurdinoša un muguru nogurdinoša transportēšana paliktu pagātnei? Tad atslogojiet savus darbiniekus ar jaudīgā E-Drive piedziņas moduļa palīdzību!

E-Drive

elektriskais modulis darbojas kā lietotājam draudzīgs piedziņas balsts, un to var uzstādīt uz dažādām transporta ierīcēm. Tādējādi

E-Drive nodrošina bieži vien smagi noslogotām transporta iekārtām elektrisko piedziņu un ievērojami atvieglo kravu iekšējo transportēšanu.

Svarīgākā informācija par produktu īsumā
  • elektriskā piedziņa, izmantojot 24 V motoru ar pārnesumkārbu
  • jaudīgs litija jonu akumulators
  • Braukšanas ātrums: līdz 3,6 km/h
  • Darbības laiks: līdz 3,5 stundām
  • Lādētājs iekļauts komplektā
  • Komplektā iekļauts stiprinājums
Uzlabotais E-Drive piedziņas modulis ļauj elektriski un ergonomiski pārvietot smagas kravas ar galda un platformas ratiņiem. Jaudīgā piedziņas palīdzība veicina ātru un ērtu dažādu darba piederumu transportēšanu uzņēmumā un ievērojami samazina kravu pārvietošanai nepieciešamo piepūli.

E-Drive sastāv no jaudīga 24 V motordzinēja ar pieslēdzamu litija jonu akumulatoru, ieskaitot lādētāju, un lietotājam draudzīgas vadības sistēmas ar vienas pogas darbību.

Kompaktais piedziņas modulis atrodas starp abiem attiecīgās transportēšanas ierīces fiksētajiem riteņiem un ir savienots ar pārējiem E-Drive komponentiem, izmantojot tikko saskatāmus kabeļus.

Efektīvs 24 V elektromodula elektromotora zobratu motors, pateicoties tā augstajai veiktspējai, nodrošina vieglu un ērtu kravu pārvietošanu līdz 500 kg. Tādējādi E-Drive ļauj pārvadāt arī smagas kravas, vienlaikus nodrošinot visaugstākās ergonomikas darba apstākļus.

Elektriskās piedziņas modulis tiek (de)aktivizēts, izmantojot lietotājam ērtu vadības sistēmu, kas ir piestiprināta ERGOTRUCK sērijas transportēšanas ratiņu stūrei.

Elektrisko piedziņu var viegli ieslēgt vai izslēgt ar vienu rokas kustību, izmantojot vienas pogas slēdzi. Kad elektropiedziņas modulis ir ieslēgts, attiecīgo transportēšanas ierīci var plūstoši virzīt uz priekšu un atpakaļ. Atkarībā no kravas slodzes E-Drive var sasniegt ātrumu līdz 3,6 km/h. Tādējādi modernais elektriskais modulis nodrošina efektīvu darbu optimālos apstākļos.

Ieslēdzamais litija jonu akumulators ir īpaši izturīgs, un tā darbības laiks ir līdz 3,5 stundām, kad akumulators ir pilnībā uzlādēts un atkarībā no ratiņu noslodzes. Jaudīgā akumulatora lādētājs jau ir iekļauts pirkuma cenā un tiek piegādāts piegādes brīdī.

Jums nav jāuztraucas arī par elektriskā moduļa montāžu. Mēs uzstādām E-Drive jūsu izvēlētajā transportierīcē bez papildu maksas. Tādējādi varat nekavējoties un efektīvi izmantot diska palīdzību.

Efektīvais piedziņas modulis E-Drive ir inovācija iekšējās transporta operācijās.

Izmeklēšanas pieprasījums