Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Atpakaļ pie saraksta

Eppendorf SE Termociklers (Mastercycler® nexus X2)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Mastercycler® nexus X2 ir Eppendorf izstrādāts kā risinājums noslogotām PCR laboratorijām. Divos pilnīgi neatkarīgos blokos vienlaicīgi var palaist divus pilnīgi neatkarīgus protokolus, ļaujot diviem PCR lietotājiem neatkarīgi uzsākt un apturēt PCR reakcijas, kad vien vēlaties. Vienā no analīzēm var iekļaut līdz pat 64 paraugiem. Tā kā PCR ciklera nexus trokšņa līmenis ir tikai 40 dB[a], tas ir ļoti kluss un vienlaikus energoefektīvs.

Ar Eppendorf Mastercycler® nexus X2 vienlaicīgi izmantojiet divus neatkarīgus protokolus vienā PCR termociklierī. 32 iedobju bloks ir labi piemērots maziem testiem, bet lielākus testus var veikt 64 iedobju blokā. Šim blokam ir pieejama gradienta funkcija.

Tāpat kā jebkuru citu Mastercycler nexus saimes ierīci, arī Mastercycler nexus X2 var apvienot ar jebkuru citu šīs saimes ierīci līdz pat trīs ierīču tīklā. Ja to izmanto kopā ar Eppendorf PCR mēģenēm, PCR sloksnēm vai atdalāmām plāksnēm, Mastercycler nexus X2 nodrošina jums konsekventus, publikācijām gatavus rezultātus - katru dienu!

Flexlid® koncepcija augstuma regulēšanai bez piepūles

Pateicoties flexlid koncepcijai, PCR termociklers nexus X2 ir piemērots visu veidu palīgmateriāliem, sākot no maza tilpuma līdz 0,5 ml PCR mēģenēm. Protams, der visas parastās PCR plates - un, ja kādreiz būs nepieciešama lielāka caurlaidspēja, jūs varat vienkārši pievienot Mastercycler nexus X2 eco vienu vai divas Mastercycler nexus.

Gradients ar SteadySlope® tehnoloģiju

Mastercycler pro gradienta funkcijas pamatā ir SteadySlope tehnoloģija. Šī tehnoloģija garantē, ka sildīšanas un dzesēšanas ātrums ir vienāds gan gradienta, gan normālā režīmā. Tas nodrošina identisku temperatūru optimizācijas un regulāro testu laikā. Gradienta programmēšana ar vadības paneļa un CycleManager pro palīdzību ir vienkārša un intuitīva, tāpēc jauni lietotāji var strādāt ātri un patstāvīgi.

Pārbaudīta kvalitāte

Visi Eppendorf cikleri atbilst šādām kvalitātes vadlīnijām:
- Individuāli kvalitātes sertifikāti
- Kalibrēšana saskaņā ar valsts un starptautiskajiem standartiem, piemēram, NIST (ASV), DKD/PTB (Vācija), UKAS/NPL (Apvienotā Karaliste)
- UL/cUL sarakstā

Funkcijas

  • Asimetriski sadalīts bloks divu analīžu veikšanai vienlaicīgi
  • Intuitīva grafiskā programmēšana
  • Universāls bloks strēmelēm, 0,1 ml, 0,2 ml un 0,5 ml PCR mēģenēm
  • Neliela izmēra pēdas nospiedums
  • Izvēles gradients PCR optimizācijai
  • Paziņošana pa e-pastu
  • Flexlid® koncepcija ļauj izmantot dažādus palīgmateriālus, automātiski pielāgojot vāka augstumu

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Termociklers jomā

Termociklers (Mastercycler® X50)

Jaunais Mastercycler® X50 eleganti apvieno ātrumu, elastību un lietošanas ērtumu. Pateicoties intuitīvajam skārienjūtīgajam ekrānam, kas ļauj precīzi kontrolēt ar pirkstu galiem, MC X50 PCR ter...