Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Atpakaļ pie saraksta

Eppendorf SE Inkubatora kratītājs (Innova 44/44R)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Innova 44 un 44R stackable kratītāji (dzesināti) ir paredzēti dažādu organismu kultivēšanai kolbās līdz 5 litriem. Čuguna, sabalansētā trīskāršā ekscentriskā piedziņa ir īpaši izstrādāta ātrgaitas lietojumiem un lielām slodzēm. Konstrukcija ir izturējusi laika pārbaudi vairāk nekā 70 gadus un turpina palīdzēt zinātniekiem darbā arī mūsdienās. Ūdens rezervuārs ar drenāžu nodrošina kameras mitrināšanu, vienlaikus pasargājot piedziņu no noplūdes. Vienkāršā lietotāja saskarne ļauj viegli programmēt ātrumu, temperatūru, laiku un fotosintēzes gaismas banku, ja tāda ir. VisioNize kasti var piesiet, lai uzlabotu uzraudzību un pievienotu paziņošanas funkcijas. Regulāru apkopi var veikt uz vietas, līdz minimumam samazinot dīkstāves laiku.


Efektīvalaboratorijas un iekārtu pārvaldība ar VisioNize® Lab Suite

Vai vēlaties uzraudzīt savas laboratorijas iekārtas un saņemt paziņojumus, piemēram, par iekārtu trauksmēm? Digitālā, tīklā savienotā laboratorija piedāvā vēl vairāk.

Izvēlieties savai laboratorijai piemērotu risinājumu no modulārā digitālo pakalpojumu klāsta. VisioNize Lab Suite piedāvā visu, kas jums kā laboratorijas vadītājam vai zinātniekam ir nepieciešams, lai sāktu digitāli pārvaldīt savu laboratoriju un uzlabotu paraugu drošību, atbilstības prasības un tehniskās apkopes pārvaldību.
Uzzīmējiet savu kursu uz digitālo laboratorijas izcilību!

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Kratītāji laboratorijām jomā

Kratītāji laboratorijām

Kopš pirmā kratītāja ieviešanas 1946. gadā, New Brunswick kratītāji ir visplašāk izmantotie produkti nozarē. Izgatavoti ar augstākās kvalitātes Eppendorf kvalitāti, New Brunswick šeikeri turpina ie...

Atvērtās platformas kratītāji

Atvērtās platformas kratītāji ir ideāls risinājums paraugu kratīšanai apkārtējās vides apstākļos, uz laboratorijas galda vai sildīšanas vai dzesēšanas kamerā. Eppendorf piedāvā sešas New Brunswick&...