Katalogs

HME - Technologies GmbH

Atpakaļ pie saraksta

HME - Technologies GmbH Ferīta magnēti

Izmeklēšanas pieprasījums  

Materiāls sastāv no dzelzs oksīda, stroncija vai bārija un citiem pievienotiem materiāliem. Ferīta magnēti ir ļoti populāri un plaši izmantoti, jo tie ir ļoti izturīgi pret demagnetizāciju, koroziju un ir lēti.

Vispārīga informācija:
Ferīta magnēti tiek ražoti presējot vai saķepinot. Šie magnēti var būt gan anizotropi, gan izotropi. Anizotropās šķirnes ir orientētas ražošanas virzienā, un tās jāmagnētizē orientācijas virzienā. Izotropās šķiras nav orientētas, un tās var magnetizēt jebkurā virzienā.

Pamata formu nosaka forma, piemēram, segments, disks, gredzens, stienis, stienis, stienis un bloks. Pēc presēšanas magnēts tiek saķepināts, tad sagriezts, slīpēts un/vai urbts, un visbeidzot, ja nepieciešams, magnetizēts. Materiāls lielā mērā spēj izturēt koroziju. Ferīta magnētiem ir lieliska cenas un kvalitātes attiecība.

Šīs klases magnēti ir ļoti cieti, trausli un salīdzinājumā ar citiem magnētiskajiem materiāliem uzrāda zemākas enerģētiskās īpašības.
Temperatūras ietekme:
Magnētiskās īpašības saglabājas gandrīz nemainīgas temperatūras diapazonā no -40 °C līdz +250 °C. Pretēji augstai temperatūrai magnētiskais spēks samazinās.
Pielietojums:
Cietā ferīta (keramikas) magnētiem ir plašs pielietojuma diapazons. Visbiežāk izmantotie lietojumi ir šādi:
elektromotors, skaļrunis, sensors, turētājs, atdalīšana utt.

Izmeklēšanas pieprasījums