Katalogs

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Atpakaļ pie saraksta

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH Augstsprieguma savienotāji (v)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Pilns portfelis visiem īpaši augstsprieguma kabeļiem

Pateicoties mūsu plašajam īpaši augstsprieguma veidgabalu klāstam, jūs pirmo reizi no viena piegādātāja varat ieklāt veselus kabeļu posmus un iegādāties visus nepieciešamos veidgabalus. Jaunajā klāstā īpaši augsta sprieguma (EHV) tīkliem ietilpst mūsu pārbaudītās CONNEX un IXOSIL sērijas, sausie, ieskrūvējamie kabeļu savienojumi transformatoriem un gāzes izolācijas sadales iekārtām (GIS), kabeļu uzmavas un kabeļu ligzdas (tostarp viens ieskrūvējams dizains). Ar tipa pārbaudītajiem piederumiem var savienot visus XLPE kabeļus no 300 kV līdz 550 kV, un tie ir individuāli pielāgoti izmantotajam kabelim.

Viegli uzstādāms
Jo lielāks sprieguma diapazons, jo svarīgāka kļūst viegla uzstādīšana. Tieši tāpēc mēs esam izstrādājuši mūsu EHV aprīkojumu tā, lai tas būtu pēc iespējas vieglāk uzstādāms. Lai to panāktu, esam pievienojuši izsmalcinātas detaļas, piemēram, rotējošu savienojuma gredzenu 7. izmēra CONNEX kabeļu savienojumam, kas ļauj skrūvju atveres pagriezt piemērotā pozīcijā, nevis pārvietot smagos EHV kabeļus.

Savienojumi visu veidu kabeļiem
Neatkarīgi no tā, vai izmantojat alumīnija, vara vai viendzīslu izolētus kabeļus: Mūsu piedāvātais EHV savienotājelementu klāsts ļauj savienot visu veidu kabeļus ar maksimālu ekspluatācijas uzticamību vairāku gadu desmitu garumā. Tas ir tāpēc, ka intensīvi izmantotās lauka vadības ierīces pirms piegādes tiek individuāli pārbaudītas saskaņā ar IEC 62067.
EHV sortimentā ietilpst:

EHV CONNEX sausais, iespraužamais kabeļu savienojums
Pieskārienjutīgs, iegremdējams, neuzturīgs, ar jūras apstākļiem saderīgs savienojums, ko var uzstādīt visiem pieejamajiem kabeļiem ar sauso izolāciju. Vēl viens pluss: 420 kV+ kontaktā iebūvētā kabeļa skavas ierīce nodrošina uzticamu aizsardzību pret kabeļa radītām mehāniskām slodzēm, kā arī atvieglo kabeļa ieklāšanu.

EHV CONNEX ierīču savienojuma gabali transformatoriem un GIS
Ātri uzstādāmi, universāli un saderīgi ar iekštelpām, āra un jūras lietojumiem: Ierīču savienojuma gabals apvieno visas populārās CONNEX sistēmas priekšrocības vienā risinājumā. Tā konstrukcija ir daudz kompaktāka nekā parastās sistēmas saskaņā ar EN 50299 un IEC 62271-209. Tomēr pagarinājuma adapteris ļauj nepieciešamības gadījumā pieskaņot savienojumu attiecīgajiem standartiem.

IXOSIL ESS kabeļu termināls
Pateicoties ar stikla šķiedru pastiprinātajam dobajam izolatoram un ūdeni atgrūdošajam silikona ekranam, balsta termināls pārsteidz ar maksimālu mehānisko stabilitāti. Nav nepieciešami nekādi īpaši instrumenti, lai savienotu vadus ar galviņas armatūru, kas ir aprīkota ar patentētām SICON skrūvveida savienotājzmavām. Kā alternatīvu var izvēlēties no porcelāna izgatavotu ESP termināli.

IXOSIL MSA ieskrūvējamie savienojumi
Pateicoties pārbaudītajam ieskrūvējamajam dizainam, jums nebūs nekādu problēmu ar mūsu IXOSIL ieskrūvējamo savienojumu uzstādīšanu. To ūdensnecaurlaidīgais ārējais korpuss garantē arī maksimālu ekspluatācijas drošību. Izmantojot patentētos SICON skrūvju savienojumus, vadu var savienot ar optimālu kontakta spēku un bez speciāliem instrumentiem. Ekranēšanu var pielāgot atbilstoši kabeļa tipam un klienta prasībām.

EHV CONNEX sausās, kontaktdakšas, gāzes izolācijas kabeļu kontaktligzdas
Kompaktā CONNEX kontaktligzda pastāvīgi savieno visu formu un izmēru kabeļus. SF6 gāzes izolācija ietver iebūvētu uzpildes spiediena kontroles sistēmu.

EHV piederumi no ekspertiem
PFISTERER ir neatkarīgs kabeļu piederumu ražotājs visu veidu vidēja un īpaši augsta sprieguma kabeļiem. Papildus kabeļu piederumiem pasaulē plašākais produktu portfelis piedāvā arī risinājumus īpašiem pielietojumiem, kā arī pilnu EHV kabeļu montāžas un testēšanas piederumu klāstu.

Izmeklēšanas pieprasījums