Katalogs

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Atpakaļ pie saraksta

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH Vidējā sprieguma kabeļa pievienojamais savienojums (MV-CONNEX)

Izmeklēšanas pieprasījums  

1975. gadā PFISTERER parādīja pirmo vidējā sprieguma kabeļu spraudsavienojumu. Toreiz tā bija revolūcija, mūsdienās tā ir norma. Un mēs burtiski runājam par normu, jo EN 50180/EN 50181 standartu pamatā ir PFISTERER CONNEX sistēma. Mūsdienās MV-CONNEX joprojām ir etalons vidējā sprieguma kabeļiem. Maksimāla drošība, maksimāla jauda un nepārspējami plašs konstrukciju un īpašu risinājumu klāsts ir sistēmas raksturīgākās iezīmes. Papildus tradicionālajai kontaktligzdas un kontaktdakšas kombinācijai ir pieejami vairāki viedie sistēmas paplašinājumi īpašiem pielietojumiem.

Viss vienā: CONNEX vairāku transformatoru savienojums līdz pat četriem kabeļiem
Vairākkārtējā elkoņa ieliktnis ir uzstādīts jaudas transformatora vidējā sprieguma pusē, nevis standarta porcelāna ieliktņos. Tas ļauj sadalīt jaudu visvienkāršākajā iespējamajā veidā pilnīgi drošā pret pieskaršanos sistēmā. Rezultātā lielgabarīta spaiļu kārbas tagad ir pagātne.

Ieslēdzami motoru savienojumi samazina dīkstāves laiku
Pateicoties CMA CONNEX motoru savienojumiem, augstas veiktspējas motorus var pieslēgt un nomainīt īsā laikā. Tā kā CONNEX risinājumi parasti ir pilnībā iekapsulēti, parasti nepieciešamās spaiļu kārbas vairs nav nepieciešamas. Savienojums ir pieejams arī ATEX izpildījumā izmantošanai sprādzienbīstamās zonās.

MV-CONNEX kopņu savienojumi GIS
Ar kopņu savienojumiem var izveidot vienkāršus moduļus uz SF6 gāzizolētiem sadales skapjiem un pat paplašināt tos uz vietas, jo uzstādīšanai vairs nav jāatver gāzes kamera. Piedāvājumā ir varianti no 24 kV līdz 42 kV.

CONNEX pārsprieguma ierobežotāji no 6 kV līdz 52 kV
CONNEX pārsprieguma ierobežotāji tiek izmantoti, lai aizsargātu metāla apvalkā esošas sadales iekārtas un transformatorus. Pārsprieguma ierobežotājs tiek piestiprināts tieši pie sadales iekārtas un novērš pārāk augsta pārsprieguma līmeņa iekļūšanu sistēmā. Pārsprieguma ierobežotāji īpaši efektīvi ierobežo pārspriegumu, ko rada atstarotie ceļojošie viļņi un komutācijas pārspriegumi.

MV-CONNEX kabeļu savienotāji tagad pieejami no TPC Wire & Cable Corp. krājumiem ASV
.

Izmeklēšanas pieprasījums