Katalogs

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Atpakaļ pie saraksta

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH Drošības tehnika

Izmeklēšanas pieprasījums  

Drošības tehnoloģijas ir viena no jutīgākajām energoapgādes jomām neatkarīgi no sprieguma līmeņa. Tas ir dzīvības un nāves jautājums. Tas nozīmē, ka uzticami produkti, vienkārša ekspluatācija un ekspluatācijas drošība ir absolūti nepieciešami. PFISTERER piedāvā pilnu sprieguma testeru, zemējuma un īssavienojumu iekārtu, zemējuma un darba stabu, kā arī pastāvīgo testēšanas sistēmu klāstu, kas ir precīzi pielāgoti jebkurām prasībām, pateicoties mūsu moduļu sistēmas konstrukcijai.

Divkārša drošība - vizuāli un akustiski signāli papildu drošībai
Sprieguma testeriem jābūt uzticamiem un jāizdod skaidri signāli. Tas ir vienīgais veids, kā izslēgt jebkādus riskus. PFISTERER sprieguma testeri ir izstrādāti saskaņā ar moto: divi ir labāk nekā viens. Akustiskais un vizuālais signāls izdod skaidru, dubultu signālu, ja tiek pielikts kāds spriegums. Katru reizi, kad sistēma tiek ieslēgta, mūsu sprieguma testeri veic pašpārbaudi un pēc tam ziņo, kad tie ir gatavi darbam, - tā ir galvenā funkcija, kad runa ir par papildu drošību.

Droši risinājumi īsslēguma strāvu gadījumā
Zemējuma un īsslēguma iekārtas ir pakļautas ekstremāliem apstākļiem īsslēguma gadījumā. Savienojumiem un savienojuma elementiem rodas augstas temperatūras (termiskais siltums) un dinamiskie spēki. Lai varētu absorbēt īsslēguma strāvu, zemējuma kabeļiem jābūt konstruētiem tā, lai tie izturētu šīs slodzes. Mūsu piedāvājums aptver plašu prasību un izmēru klāstu visā pasaulē. Mūsu zemējuma un ekspluatācijas stabilais dizains, kas darbojas kā papildu izolācija, ir praksē sevi pierādījis un garantē ilgu kalpošanas laiku.

Individuāli risinājumi jebkuram pielietojumam
PFISTERER drošības aprīkojums aptver visas iespējamās klientu prasības. Mūsu modulārā sistēma nodrošina maksimālu elastību visu veidu lietojumiem, piemēram, sadales iekārtām, gaisvadu līnijām un dzelzceļa sistēmām. PFISTERER eksperti pārveido problēmas par idejām un izstrādā risinājumus atbilstoši mūsu klientu individuālajām prasībām un specifikācijām, pat radot pilnīgi jaunas inovācijas. Turklāt PFISTERER piedāvā arī kompleksus pakalpojumus visu attiecīgo izstrādājumu regulārajām pārbaudēm.

Izmeklēšanas pieprasījums