Katalogs

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Atpakaļ pie saraksta

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH Riteņu mērīšanas sistēmas

Izmeklēšanas pieprasījums  

Sistēmas ātruma mērīšanai, pozīcijas noteikšanai un garuma mērīšanai

Kübler mērīšanas riteņu sistēmas ir ideāls risinājums drošai ātruma mērīšanai, pozīcijas noteikšanai un garuma mērīšanai lineārās kustībās. Mērīšanas ritenis ar pievienoto kodēšanas ierīci reģistrē rotācijas kustības tieši uz mērāmā materiāla virsmas un pārvērš tās lineāros datos. Integrētās atsperes nodrošina nepieciešamo mērriteņa kontaktspēku ar mērīšanas virsmu, lai mērījuma vērtība tiktu iegūta droši.

Mērriteņu sistēmas izmanto lineāro kustību reģistrēšanai

Mērāmā materiāla lineāro kustību (1) mērāmā materiāla lineāro kustību (2) rotācijas kustībā pārvērš uz tā balstīts mērriteņa (vai skriemeļa, vai zobrata) zobrats.
Pievienotais inkrementālais vai absolūtais enkoders (3) nosaka šo rotāciju un pārvērš to ātruma, pozīcijas un attāluma vērtībās.
Mērriteņu sistēmas lineārā izšķirtspēja (mm) izriet no mērriteņa apkārtmēra un enkodera rotācijas izšķirtspējas attiecības (ppr).

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Mērījumu rati jomā

Mērījumu rati

Mērīšanas riteņus kopā ar kodētājiem izmanto materiālu mērīšanai koka, papīra, metāla, tekstila un plastmasas rūpniecībā. Izvēloties mērīšanas riteni, vispirms jāņem vērā mērāmā materiāla veids, jo pē...