Katalogs

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Atpakaļ pie saraksta

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH No stikla izgatavotas elektronisko shēmu plates (IMPAeGlass )

Izmeklēšanas pieprasījums  

Elektronikas drukāšana uz stikla ir mūsu hobijs. Jau vairāk nekā 15 gadus mēs veicam sietspiedi ar sietspiedi uz stikla substrātiem, izmantojot vadītspējīgas sliedes un veselas shēmas. Mūsu klientiem tas paver inovatīvas iespējas mūsdienīgam, augstas kvalitātes HMI dizainam. Tādējādi daudzās pielietojuma jomās parasto iespiedshēmu plati var aizstāt ar stiklu.

Mēs uz stikla uzklājam dažādus krāsu slāņus, izmantojot neorganisko un galvenokārt videi draudzīgo keramikas sietspiedi. Attiecībā uz elektroniku tos papildina ar funkcionalizētu diriģentu sliežu struktūru un elektronisko shēmu drukāšanu. Elektroniskais izkārtojums nav redzams no priekšpuses. Turpmākajā sacietēšanas procesā atsevišķi funkcionālie slāņi emaljas, veidojot materiālu saiti.

Atbilstošos mākslas darbus mēs izgatavojam paši, izmantojot augstas izšķirtspējas ekspozīcijas sistēmas. Sērijveida ražošanā var realizēt struktūras platumu līdz 80 µm (smalks solis).

Pēc tam elektroniski funkcionalizētais stikls ar iespiesto shēmu tiek tradicionāli montēts ar SMD. bez problēmām var apstrādāt parastos QFN (vai MLF), SOP vai SSOP tipa mikrokontrollerus.

Izmeklēšanas pieprasījums