Katalogs

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Atpakaļ pie saraksta

Heimerle + Meule GmbH Virpotas un frēzētas detaļas

Izmeklēšanas pieprasījums  

Uzņēmumā Heimerle + Meule mēs izgatavojam virpotas un frēzētas detaļas no visiem standarta dārgmetālu sakausējumiem, izpildot visaugstākās kvalitātes prasības un nodrošinot daudzveidīgu tirgu piedāvājumu. Mūsu plašais zinātības klāsts aptver precīzu detaļu ražošanu no dārgmetāliem, kā arī vienreizēju un sērijveida izstrādājumu ražošanu juvelierizstrādājumu un pulksteņu ražošanas nozarei, detaļu ražošanu luksusa nozarei un, visbeidzot, detaļu ražošanu, kas paredzētas visprasīgākajiem rūpnieciskajiem lietojumiem.

Mūsu iekšējās iekārtas ir aprīkotas ar modernākajām virpošanas un frēzēšanas tehnoloģijām. Tas kopā ar mūsu ilggadējo, pieredzējušo darbinieku komandu ļauj mums izpildīt visaugstākās prasības dārgmetālu apstrādes nozarē un apmierināt visas mūsu klientu prasības. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un kontrolētus ražošanas procesus, mēs vienmēr piegādājam izsmalcinātas detaļas, kas ir perfekti apstrādātas līdz pat vissīkākajām detaļām.

Mūsu stiprā puse ir inovatīvi un vienlaikus rentabli risinājumi - pat tad, ja runa ir par sarežģītām prasībām dizaina un izpildījuma ziņā. Mūsu modernā kvalitātes vadības sistēma un izcilais klientu serviss ir vēl viens apliecinājums
Heimerle + Meule kā kompetenta partnera starptautiskajai reputācijai. Visi mūsu produkti un pakalpojumi atbilst visstingrākajiem kvalitātes standartiem un tiek nepārtraukti pakļauti kvalitātes kontrolei. Izvēlieties mūs par savu kompetento un uzticamo partneri!

Izmeklēšanas pieprasījums