Katalogs

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Atpakaļ pie saraksta

Heimerle + Meule GmbH Cirkonija oksīda keramika

Izmeklēšanas pieprasījums  

Zirkonija materiālu attīstība CAD/CAM materiālu jomā pēdējos gados ir strauji pieaugusi. Viens no galvenajiem sasniegumiem ir piekļuve jauniem, rūpnieciski gataviem materiāliem, kas ļauj paaugstināt kvalitāti, pateicoties automatizācijai, kā arī nodrošina augstu reproducējamību. Cirkonija dioksīds ir pierādījis savu vērtību CAD/CAM materiālu jomā. Mūsdienās tie nozīmē izturību un ļoti augstu estētiku.

Kad mēs meklējām partneri, kas mums varētu piedāvāt iespēju paplašināt savu portfeli šajā ļoti interesantajā nozarē, mēs atradām to, ko meklējām, pie pritidenta® GmbH. Mūs uzreiz pārliecināja ne tikai augstas kvalitātes produkti, bet arī uzņēmuma politika, kas pilnībā atbilst Heimerle + Meule.

pritidenta® GmbH izstrādā produktus zobu tehniķiem un zobārstiem, kas apvieno augstu estētiku ar efektīvu ražošanu un automatizāciju CAD/CAM nozarē. Mūsu mērķis ir piedāvāt klientiem augstas kvalitātes risinājumus par taisnīgu cenas un kvalitātes attiecību. CAD/CAM materiāli no zobārstniecības cirkonija tiek ražoti tikai Vācijā: "Ražots Vācijā"!

Materiāla apraksts
Visi priti®multidiscs ZrO2 ir izgatavoti no augstas tīrības pakāpes materiāliem. Sertificēts vienass presēšanas process ar sekojošu izostatisku rekompresiju nodrošina visaugstāko drošības pakāpi. Augsti sablīvētie cirkonija zondes garantē noteiktu saķepināšanas saraušanos, kā arī perfektu frēzēšanas rezultātu, tādējādi nodrošinot pamatu estētiski augstvērtīgam un izmaksu ziņā efektīvam rezultātam.

Izmeklēšanas pieprasījums