Katalogs

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Atpakaļ pie saraksta

Heimerle + Meule GmbH Augstas veiktspējas plastmasa protezēšanai

Izmeklēšanas pieprasījums  

Mūsdienīgi augstas veiktspējas sveķi CAD/CAM tehnoloģijai

Kopš CAD/CAM tehnoloģijas ieviešanas zobārstniecības tehnoloģiju jomā ir gandrīz eksplodējis produktu klāsts. Pat attiecībā uz visdažādākajiem lietojumiem paredzētajiem akriliem piedāvāto sagatavju un sagatavju klāsts ir milzīgs. tomēr pastāv lielas kvalitātes atšķirības, kas no ārpuses nav redzamas un ko galvenokārt nosaka ražošanas process.

Ņemot vērā mūsu augstos kvalitātes standartus, esam nolēmuši šajā jomā izmantot augstas kvalitātes termoplastiku no DentalPlus GmbH. Ar uzņēmumu DentalPlus esam sadarbojušies jau daudzus gadus, izmantojot iesmidzināšanas formēšanas procesu, un mums jau ilgu laiku ir labi zināmi materiāli kārtridžu formā un to biosaderība. Izmantojot patentētu procesu, DentalPlus ir izdevies izpildīt šīs prasības arī sagatavju veidā. Pastāvīgi pētījumi un turpmākā attīstība daudzu gadu garumā pierāda izcilu homogenitāti, montāžas precizitāti bez spraugām, augstu lūzuma un lieces izturību, kā arī krāsas stabilitāti. "DentalPlus sveķi" nozīmē arī: visaugstākā saderība ar organismu un fizioloģiski nekaitīgi, labi pārbaudīti pat jutīgiem pacientiem, izcila estētika un ilgtermiņa izturība - un, protams, "Ražots Vācijā"!

Augstas efektivitātes akrilu pielietojuma joma zobu tehnoloģijā vairs neaprobežojas tikai ar pagaidu restaurācijām. Pilnas un daļējas protēzes, kroņi un tiltiņi, šinas, modeļu liešanas un aizdares tehnika, pilnībā anatomiskas ilgtermiņa pagaidu protēzes - atkarībā no indikācijas izvēlieties starp Eldy Plus®, Polyan Plus®, Dentalos Plus® vai PMMA Economic Line.

Izmeklēšanas pieprasījums