Katalogs

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Atpakaļ pie saraksta

Heimerle + Meule GmbH Electroplating systems

Izmeklēšanas pieprasījums  

Elektroformēšanas tehnoloģija
Vienkāršākais veids, kā elektroķīmiskā procesā, bez liešanas, saķepināšanas un bez dārgām investīcijām iekārtās, izgatavot pašnesošus metāla karkasus - tā mēs saprotam terminu "elektroformēšana". Kā tas bija "pavisam nejauši", ar Gramm Electroforming System (GES) tiek sasniegti ļoti estētiski, precīzi un reproducējami rezultāti, ko apstiprinājuši atzīti materiālzinātnieki un klīnikas.

Jau 1989. gadā Gramm GmbH ar GAMMAT 12 - pirmo pilnībā automātisko elektroformēšanas iekārtu - panāca ievērojamu izrāvienu zobārstniecības tirgū. Turpmākajās desmitgadēs zobārstniecības tehnoloģiju jomā un arī zobārstniecības iekārtu attīstībā ir noticis ļoti daudz. Maksimāla ekonomiskā efektivitāte ar iespējami zemākām investīcijām, kā arī precizitāte un bioloģiskā saderība kļuva arvien pievilcīgāka gan zobu tehniķiem, gan zobārstiem, gan arī pacientiem.

Mēs ar prieku pieņēmām šo izaicinājumu, un tādējādi elektroformēšanas tehnoloģija ir nostiprinājusies kā pasaules tirgus līderis. Šodien mēs varam teikt, ka nākotnē šīs izstrādājumu grupas ap elektroformēšanas sistēmu ražosim savā uzņēmumā un tādējādi turpināsim spožo triumfa gājienu zobārstniecības tehnoloģiju jomā. Vislabākais ir tas, ka sistēmas sirds joprojām saucas GAMMAT®optimo 2!

Pašreizējo GES GAMMAT®optimo 2 vienību mūsu tirdzniecības pārstāvji ir labi ieviesuši visā Vācijā. Ārkārtīgi vienkāršā darbība nodrošina perfektu rezultātu kombinēto protēžu izgatavošanā uz cirkonija, dārgmetālu un nedārgmetālu zobu sakausējumiem ar nelielu zelta vannas izmantošanu. Iekārtā integrētā pārstrādes funkcija apstrādā pat vismazākos zelta atlikumus - ekonomiski, aprēķināmi, pārliecinoši!

Izmeklēšanas pieprasījums