Katalogs

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Atpakaļ pie saraksta

Heimerle + Meule GmbH Zobārstniecības instrumenti

Izmeklēšanas pieprasījums  

Keramikas instrumentu komplekts
Šis keramikas instrumentu komplekts ir komplektēts ar visiem instrumentiem, pieejams divās versijās: Vai nu ar Kolinsky birstīti, vai arī ar ekskluzīvo N.era birstīti. Tāpat kā visiem Smile Line instrumentiem, visi instrumenti sastāv no atsevišķām detaļām, kas ir pieejamas atsevišķi.

Vaksācijas instrumentu komplekts
Pilnīgs instrumentu komplekts vaksācijas darbiem, kas aprīkots ar Eiropā ražotiem ekskluzīviem instrumentiem. Protams, šos instrumentus var arī izjaukt, un attiecīgās atsevišķās detaļas ir pieejamas atsevišķi - saprātīgs ieguldījums!

Saliktais instrumentu komplekts
Tāpat kā visi instrumentu komplekti, arī saliktais komplekts ir pilnībā modulārs. Papildus komplektētiem instrumentiem jūs atradīsiet arī vienu rokturi, lai izveidotu savu personīgo iecienītāko instrumentu!

Micro-Vibes 2
Daudzfunkcionāls pildspalvas izmēra instruments keramikas materiālu sajaukšanai, brīvo vietu blīvēšanai utt. Mikromotora ekscentrs nodrošina mikrovibrāciju precizitātei un pilnībai smalkā keramikas darbā.
Pieejams komplektā, ar lāpstiņas uzgalīti, dubultā uzgaļa uzgalīti un akumulatoru. 3 papildu lāpstiņu uzgaļus var pasūtīt kā piederumus komplektā vai atsevišķi.

Implantu skrūvgrieži
Implantu skrūvgriežu komplekts ir aprīkots ar 8 dažādiem standarta garuma skrūvgriežiem. Alumīnija kubs ir anodēts (dabīgs), pēc izvēles pieejams arī melni anodēts. Personalizācijai skrūvgriežus var pasūtīt ar rokturi vai bez tā, vai ar koka rokturi; ir iespējams arī aprīkot kubu atbilstoši jūsu vajadzībām.

SIDEKICK
Implantu skrūvgriežu komplektā SIDEKICK ir 9 modeļi (katrs 3 garumos), kas ir saderīgi ar tirgū vadošajām implantu sistēmām.
Pieejams "Basic" versijā ar vienu skrūvgrieža galviņu standarta garumā katrai sistēmai (9 gab.) vai kā "Master" ar trim dažādiem garumiem katrai sistēmai (27 gab.).

Izmeklēšanas pieprasījums