Katalogs

ITT Enidine GmbH

Atpakaļ pie saraksta

ITT Enidine GmbH APU izolatori

Izmeklēšanas pieprasījums  


Stiepļu sieta materiālu var izgatavot dažādās formās un izmēros, lai pielāgotos jūsu īpašajām vajadzībām. Palīgdzinēji (APU) ir tikai viens piemērs izstrādājumam, kam var izmantot stiepļu sieta tehnoloģiju. Tās augstās amortizācijas īpašības un nelineārās atsperes aizsargā APU no smagas veiktspējas un skarbas vides iedarbības. APU izolatori var novērst iekārtu priekšlaicīgu nolietošanos, uzlabot veiktspējas līmeni un pagarināt kalpošanas laiku, jo īpaši gadījumos, kad apstākļi kavētu standarta elastomēra iespējas.

Enidine APU izolators nodrošina izcilas karstumizturības un izturības pret koroziju īpašības, lai izturētu dažādus vides apstākļus, tostarp darba temperatūru līdz 800 ºF. Vislabākais ir tas, ka tas ir izturīga alternatīva standarta elastomēra izolatoram.

APU izolatoru sistēmās arvien biežāk tiek izmantoti elektroniskie komponenti, kas var būt jutīgi pret vibrācijām. Lai pagarinātu šo LRU kalpošanas laiku, Endine var izstrādāt, testēt un ražot montāžas kronšteinus ar integrētu izolāciju. Šie kronšteini ir izstrādāti tā, lai slāpētu parastās darba frekvences, vienlaikus izturot arī lielas slodzes, ko rada augstas G situācijas.

Izmeklēšanas pieprasījums