Katalogs

ITT Enidine GmbH

Atpakaļ pie saraksta

ITT Enidine GmbH Elastomēru stieņu gali

Izmeklēšanas pieprasījums  


Komerciālo un aizsardzības lidmašīnu ražotājiem ir jābūvē lidmašīnas, kas piedāvā izturīgu atbalstu iekšējām apkalpošanas iekārtām, vienlaikus nodrošinot pēc iespējas klusāku salonu pasažieriem un apkalpei. Virs galvas novietnēm un citām konstrukcijām ir jāpielāgojas izlīdzināšanas izmaiņām, vienlaikus samazinot lidojuma laikā konstrukciju radīto troksni, kas var traucēt pasažieriem un pazemināt lidmašīnas veiktspēju. Lai atbilstu šiem un citiem pielietojuma parametriem, Enidine ir izstrādājis inovatīvu elastomēru stieņu galu produktu grupu. To daudzpusīgā konstrukcija efektīvi atbalsta kravnesību, nodrošina izlīdzināšanas iespēju, iztur radiālus izstumšanas spēkus un samazina augstfrekvences troksni par 20 dB vai vairāk.

Enidine stieņu galu uzgaļi ir izgatavoti no īpaši izstrādāta elastomēra, kas iestrādāts starp asfēriskā stieņa gala alumīnija vai nerūsējošā tērauda iekšējo un ārējo rasi ar aloda pārklājumu.

Šim īpašajam elastomēram ir unikālas ekspluatācijas īpašības, radot detaļu, kas ir ļoti izturīga un ar lieliskām trokšņa izolācijas īpašībām. Vieglās 7075-T6 alumīnija sastāvdaļas nodrošina stieņa galam iespēju izturēt lielas galīgās slodzes, ar augstu izturības un svara attiecību, kas nepieciešama kritiski svarīgiem komerciālo lidaparātu lietojumiem.

Izmeklēšanas pieprasījums