Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Atpakaļ pie saraksta

Eppendorf SE PCR (Mastercycler® X40)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Eppendorf Mastercycler X40 ievada jūsu standarta PCR jaunā laikmetā. Tā futūristiskais dizains ir apvienots ar zināmu kvalitāti. Uzticamā alumīnija bloka veiktspēja ir izstrādāta izcilai temperatūras homogenitātei. 12 kolonnu gradients nodrošina ātru PCR optimizāciju. Programmas no vecākiem Mastercycler modeļiem var viegli importēt. Izmantojiet programmu migrācijas funkciju, lai pārnestu protokolus no citiem ciklera modeļiem un jūs varētu sākt darbu uzreiz. Visu programmēšanu veic ātri, intuitīvi un ērti, izmantojot ķīmiski izturīgu stikla virsmas skārienjutīgo ekrānu un vispāratzītu lietotāja saskarni, kas izmantota arī Mastercycler X50. Rokturi var vadīt ar vienu roku, un SafeLid automātiski pielāgojas, lai piemērotu perfektu spiedienu uz paraugiem iztvaikošanas aizsardzībai. Neatkarīgi no tā, vai izmantojat 0,1 ml, 0,2 ml mēģenes un mēģenīšu sloksnes vai PCR plates. Var izmantot jebkura veida PCR plates - ar svārkiem, pussvārkiem un bez svārkiem.

Uzraudzībai un audita liecībām varat pievienot Mastercycler X40 tieši Visonize LabSuite un, pievienojot vairākas Eppendorf Visionize borta ierīces, pārveidot savu laboratoriju par digitālu laboratoriju.

Tas viss termociklierī, kas ir tikai nedaudz lielāks par papīra lapu un sver tikai 7,25 kg.

Ilgtspēja ir obligāta, tāpēc Mastercycler X40 tiek piegādāts stabilā, aizsargājošā kartona kastē. Pievienotās īsās rokasgrāmatas pietiek, lai uzreiz sāktu PCR, un pilnīga rokasgrāmata ir pieejama digitālā versijā, kas pieejama, izmantojot QR kodu uz ierīces.

Ergonomikas uzlabošana visā laboratorijā

Ergonomika ir daudz vairāk nekā tikai "ergonomisks krēsls". Uzņēmumā Eppendorf mēs sākām optimizēt savas laboratorijas ierīces, lai tās būtu ergonomiskas jau 70. gadu sākumā.

2003. gadā mēs uzsākām PhysioCare Concept® , koncentrējoties uz ergonomiskām šķidrumu apstrādes ierīcēm, piemēram, mūsu pipetēm.

Mūsdienās Eppendorf PhysioCare Concept ir paplašinājies, ietverot daudzus laboratorijas produktus, tostarp PCR ciklerus. Mūsu mērķis ir piedāvāt holistisku risinājumu, lai saskaņotu darba procesu jūsu laboratorijā ar jūsu veselību un labsajūtu.

Attiecībā uz Eppendorf Mastercyler klāstu tas nozīmē:
' Ergonomiski veidota vāka aizdare
' Zems trokšņa līmenis ērtiem darba apstākļiem pie darba galda
' Maza izmēra pamatne, lai to varētu novietot tieši rokas stiepiena attālumā pie darba galda
' Standartizēta "lietotāja saskarnes koncepcija" intuitīvai ierīču lietošanai
' Vadāmā programmatūra ērtai lietošanai

Vienkārša, intuitīva dokumentēšana un izsekošana

Elektroniskā laboratorijas piezīmju grāmatiņa eLabJournal® piedāvā intuitīvu un elastīgu risinājumu pētījumu dokumentēšanai un pētījumu datu izsekošanai, tostarp optimālu PCR ciklera temperatūru un rezultātu izsekošanai. Uzlabojiet efektivitāti, dokumentējot, organizējot, meklējot un arhivējot savāktos datus. Izmantojot bezmaksas eLabJournal papildinājumus, jūs varat paplašināt eLabJournal funkcionalitāti līdz pilnībā integrētai laboratorijas informācijas pārvaldības sistēmai.

Efektīva laboratorijas un ierīču pārvaldība ar VisioNize® Lab Suite

Vai jūs interesē laboratorijas ierīču uzraudzība un paziņojumu saņemšana, piemēram, par ierīču trauksmēm? Digitālā, savienotā laboratorija piedāvā vēl vairāk.

Iegūstiet piekļuvi modulārajam digitālo pakalpojumu klāstam un izvēlieties savai laboratorijai piemērotāko. VisioNize Lab Suite piedāvā visu, kas jums kā laboratorijas vadītājam vai zinātniekam nepieciešams, lai sāktu digitāli pārvaldīt savu laboratoriju, lai palielinātu paraugu drošību, atbilstības vajadzības un uzturēšanas pārvaldību.

Izmeklēšanas pieprasījums