Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Atpakaļ pie saraksta

Eppendorf SE Laboratorijas plāksnes (PCR twin.tec plate BioBased)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Mūsu Eppendorf twin.tec® PCR plates ir izgatavotas reproducējamu augstas kvalitātes rezultātu iegūšanai robotizētās sistēmās. Tajās apvienotas ļoti plānsienas polipropilēna iedobes optimālai siltuma pārnesei paraugā ar izturīgiem polikarbonāta rāmjiem, kas nodrošina augstu stingrību un ģeometrisko stabilitāti.

Mūsu jaunās bioloģiskās bāzes plates paver jaunas durvis, lai padarītu laboratorijas darbu daudz ilgtspējīgāku, un, pārejot no mūsu parastajām platēm, nav jāpārvērtē esošie protokoli.

Tās ir izgatavotas no polimēru sveķiem, kas iegūti no bioloģiskām atjaunojamām izejvielām. Ražošanas procesā tiek izmantota masas bilances pieeja, kurā fosilās eļļas tiek aizstātas ar otrās paaudzes atjaunojamiem resursiem (piemēram, mežsaimniecības atkritumiem un atlikumiem, augu eļļas pārstrādes vai izlietotas pārtikas eļļas). Iegūtie bioloģiskie polimēri ir ķīmiski identiski polimēriem, kas ražoti no fosilajām eļļām. Tas ļauj mums piedāvāt jums tādas pašas izcilas tehniskās īpašības kā mūsu tradicionālajām plātnēm.

Mūsu ražotnes ir sertificētas ISCC PLUS (International Sustainability & Carbon Certification) organizācijā.

Produktu augsto precizitāti garantē unikālais dizains un īpašais ražošanas process. Katra atsevišķa plāksne ir augstas precizitātes komponents jūsu darba plūsmā, nodrošinot optimālu reproducējamību.

Pateicoties lāzergravētiem partijas numuriem un derīguma termiņiem, twin.tec Trace PCR plāksnes BioBased ir ideāli piemērotas sarežģītām analīzēm, automatizētiem augstas veiktspējas lietojumiem un regulētām darba plūsmām. Tās nodrošina izsekojamību un dokumentāciju auditiem.

Papildus augstas caurlaidības un atbilstības funkcijām šīm mikroplatēm ir arī lāzergravēts optiskais virzošais režģis un OptiTrack® matrica, kas nodrošina ātru iedobju izlīdzināšanu manuālas pipetēšanas laikā.

Visas Eppendorf plates ir pieejamas ar pielāgotiem svītrkodiem - mūsu svītrkodu vedni var atrast šeit.

Visas Eppendorf twin.tec plates ir "PCR tīras", t.i. tās ir pārbaudītas neatkarīgā un akreditētā laboratorijā, un ir sertificētas kā nesaturošas dažādus bieži sastopamus PCR piesārņotājus, tostarp DNS, RNS, DNāzi, RNāzi un PCR inhibitorus. Izmantojot šīs mikroplatītes, jūs varat maksimāli uzticēties saviem rezultātiem.

Izmeklēšanas pieprasījums