Katalogs

Ruhrgetriebe KG

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Atpakaļ pie saraksta

Ruhrgetriebe KG Zobratu motori ar piedziņas kontrolieri un impulsu ģeneratoru (Smart Line E250)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Priekšrocības
Visur, kur ir nepieciešami mainīgi apgriezieni, dažādi griezes momenti vai pozicionēšanas precizitāte, tiek izmantotas Smart sērijas piedziņas sistēmas. Mūsu pilnās sistēmas, kas sastāv no elektromotora (asinhronā vai sinhronā motora), pārnesumkārbas (sliekveida vai planetārā pārnesumkārba) un inteliģentā piedziņas kontroliera, var brīvi pielāgot klienta prasībām un attiecīgajam lietojumam. Neatkarīgi no tā, vai runa ir par vienkāršu ātruma regulēšanu ar potenciometra palīdzību, vai par netraucētu integrāciju ražošanas sistēmās ar dažādām lauku kopnēm - Smart sērija piedāvā pareizo risinājumu jebkurai situācijai. Taču pat bez ārējās vadības daudzus procesa soļus un parametrus jau var īstenot ar integrēto mīksto PLC, kas ir integrēts ar piedziņas sistēmu. Atkarībā no pozīcijas precizitātes un pielietojuma ir iespējams vai nu izmantot piedziņas kontrollera vadības tehnoloģiju, kas nodrošina rotācijas pozīcijas diapazonu 1:200, vai arī pievienot motoram impulsu kodētāju.
Ar vairāk nekā 10 dažādiem pārnesumkārbu tipiem un vairāk nekā 70 dažādiem variantiem inovatīvus risinājumus var atrast griezes momenta diapazonā no 5 līdz 165 Nm.


Papildaprīkojums
Tiem, kas dod priekšroku manuālai vadībai, ir pieejams plašs membrānveida tastatūru, rokas vadības ierīču vai skārienpaneļa klāsts kā papildu aprīkojums. Parametrizāciju vai nodošanu ekspluatācijā var veikt, izmantojot datora programmatūru vai Bluetooth interfeisu.


Produktu konsultants: Ihr Produktberater

Izmeklēšanas pieprasījums