Katalogs

Comet Yxlon GmbH

Atpakaļ pie saraksta

Comet Yxlon GmbH CT testēšanas ierīces e-mobilitātes akumulatoru sistēmām

Izmeklēšanas pieprasījums  

Akumulators - elektromobiļa sirds
Elektromobiļos akumulatora veiktspēja ir izšķiroša visa transportlīdzekļa uzticamībai, darbības rādiusam un kalpošanas ilgumam. CT pārbaudes ar Comet Yxlon CT sistēmām palīdz gan automobiļu, gan bateriju elementu ražotājiem, iegūstot uzticamus, augstas precizitātes pārbaudes datus, kas, piemēram, palīdz samazināt lūžņu daudzumu masveida ražošanā. Datortomogrāfiju izmanto, lai pārbaudītu akumulatora elementu izejmateriālus, kā arī atsevišķus elementus, moduļos iepakotos elementus un moduļus, kas savienoti, veidojot akumulatoru sistēmu vai akumulatoru paketi.

Efektīva akumulatoruelementukvalitātesnodrošināšana
Viena no lielākajām problēmām elementu ražošanā ir augsts izmetumu līmenis. Tā kā tas ir būtisks izmaksu faktors, ir svarīgi pirms turpmākas apstrādes atklāt defektos bojātas šūnas. Comet Yxlon datortomogrāfijas kontroles sistēmas aptver plašu tehniku klāstu nesagraujošiem kvalitātes nodrošināšanas un metroloģijas lietojumiem. Tās ietver katoda/anoda pārkares mērījumus un piemaisījumu un ieslēgumu - visbiežāk sastopamo defektu akumulatora elementā - noteikšanu.

Uzticama akumulatoru moduļu CT pārbaude
Ļoti mazās detaļu un savienojumu pielaides, kā arī īpašās prasības kontaktu metināšanai padara akumulatoru elementu kraušanu akumulatoru moduļu ražošanai par sarežģītu uzdevumu. Datortomogrāfija ar Comet Yxlon sistēmām nodrošina precīzus pārbaudes rezultātus, lai novērtētu elementu kaudzes izlīdzināšanas, korpusa šuvju, elementu savienojuma šuvju un cilpiņu šuvju kvalitāti. Turklāt laminogrāfija ar Comet Yxlon ļauj veikt moduļos jau iebūvētu elementu pārkares mērījumus.

Akumulatoru sistēmu un paku testēšana ar datortomogrāfiju
. Kad akumulatoru moduļi tiek montēti akumulatoru sistēmā, tie tiek savienoti ar sistēmas korpusu - parasti metāla lējumu -, kas darbojas kā siltuma uztvērējs. Comet Yxlon CT testēšanas sistēmas ļauj ražotājiem pārbaudīt šo savienojumu, lai pārliecinātos, ka visas sastāvdaļas ir pilnībā funkcionējošas.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Datortomogrāfi jomā

Datortomogrāfi (FF85 CT)

  • Sērija: FF sērija
  • Nozares: automobiļu rūpniecība, elektronika, kosmiskā aviācija, zinātne un pētniecība, liešanas rūpniecība, papildrūpniecība
  • Defektu izmērs: <1mm, &g...

Mikro CT sistēma (FF20 CT)

  • Sērija: FF sērija
  • Nozares: automobiļu rūpniecība, elektronika, kosmiskā aviācija, zinātne un pētniecība, pusvadītāji, papildrūpniecība
  • Defektu izmērs: <1µm, <...