Katalogs

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • KTA
  • RCCM
  • ABS

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • KTA

Atpakaļ pie saraksta

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge Graudu plūsmas kalšana maksimālai stabilitātei un drošībai

Izmeklēšanas pieprasījums  

Graudu plūsmas kalšana kritiskiem un sarežģītiem lietojumiem un vidēm

Kalumiem ir graudu plūsma, līdzīga koksnes šķiedru struktūrai, ko izraisa plastiskā deformācija kalšanas procesa laikā. Pareiza graudu plūsmas orientācija var uzlabot kalumu fizikālās īpašības.

. Ikdienišķi kalumu piemēri ir automašīnu riteņu skrūves vai skrūvju uzgriežņi vēja turbīnām(ieraugot tos aplūkojiet tuvāk: lāpstiņu stiprinājumi, enkurskrūves)! Citi piemēri ir visa veida stiprinājumi un pacēlāji , tostarp kalti āķi, acu skrūves un ķēdes saites.

Kalumi ir arī daļa no sarežģītiem mezgliem, piemēram, kāpurķēžu ķēdēm, autobusu vai vilcienu šarnīra ligzdām, hidrauliskajām sistēmām un pacelšanas mehānismiem, kā arī zobratu riteņiem (kalti sagataves), zobratiem, rullīšiem, turētājiem un balstiem.

Ražots Vācijā no Eiropas pirmavota

KB Schmiedetechnik GmbH ir Rietumvācijas metālkaltuve, kas specializējas mazās sērijās ražotu slēgta tipa kalumu ražošanā no 200 g līdz 130 kg vienības svara un līdz 600 mm garumā, īpašu uzmanību pievēršot:

uz oglekļa, leģēto un nerūsējošo tēraudu, duplekso tēraudu, titānu un supersakausējumiem uz niķeļa bāzes, piemēram, Hastelloy®, Incoloy®, Inconel® un arī Monel®.

Kaltas detaļas visam, kam jābūt stabilām un drošām! Piemēri:

Konveijeru tehnoloģija

Ķēdes elementi, ķēdes posmi, ķēdes daļas, ķēdes galu posmi iekrāvēju autokrāvēju transportlīdzekļiem, konveijeru ķēdes, ķēdes konveijeru ķēdes, ķēdes konveijeru/kanālu konveijeru ķēdes komponenti, konveijeru ķēžu sagataves un ķēdes zobrati, sliežu ķēdes, veltņi, nesēji

Pacelšanas mehānismi

Hidrauliskie komponenti, Hidrauliskie komponenti, Celšanas tehnika un stropes, Celšanas iekārtas/piestiprināšanas punkti, Savienojuma elementi, Stiprinājumi/ āķi/ skavas, Šekeri/ acs skrūves, Savienojuma elementi

Kronšteini un turētāji

Kronšteini dažādām pielietojuma jomām, civiliem un militāriem mērķiem, speciālas skrūves

Pielietojuma piemēri

Rūpnieciskie transportlīdzekļi, piemēram, autoiekrāvēji, kāpurķēžu transportlīdzekļi, militārie transportlīdzekļi, ieroču/ieroču sistēmas, konveijeru sistēmas, kuģu būvētavu prasības, kuģubūve, jūras tehnika, speciālā mašīnbūve, infrastruktūras/būvniecības nozare

Mehāniskās drošības komponenti: slēgtā presformā kalti graudi!

KB Schmiedetechnik Hagenā, Rietumvācijā.

 

 


Produktu konsultants: Dennis Weskamp

Izmeklēšanas pieprasījums