Katalogs

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Atpakaļ pie saraksta

Heimerle + Meule GmbH Līgumdarbi galvanizācijas jomā

Izmeklēšanas pieprasījums  

Mūsu galvanizācijas pakalpojumi

Līgumgalvanizācijas jomā Heimerle + Meule piedāvā divus pārbaudītus procesus: galvanizāciju ar plauktiem un galvanizāciju ar sloksnēm.

Galvanizācija arplauktiem
Ar galvanizācijas ar plauktiem palīdzību var perfekti uzlabot elektronikas, medicīnas tehnoloģiju, juvelierizstrādājumu un optikas, kā arī rakstāmpiederumu izstrādājumu virsmas. Papildus zeltam, zelta sakausējumiem, sudrabam, varam un niķelim ir pieejami arī citi vērtīgi materiāli, piemēram, rodijs, palādijs un platīns, kā atsevišķi slāņi vai kombinācijās.

Slokšņu galvanizācija
Pateicoties individuāliem ražošanas procesiem ar sudrabu, varu un niķeli, slokšņu galvanizācijā var veiksmīgi pilnveidot iepriekš štancētas nepārtrauktas sloksnes vienlaidu vai plakanā formā līdz pat 110 mm platumā. Sudraba galvanizācijai no vienas vai abām pusēm var uzklāt vairākas sloksnes.

Ar efektīvām ražošanas iekārtām, modernu testēšanas laboratoriju un pārbaudītu analītikas sistēmu, kā arī sertificētu kvalitātes vadību Heimerle + Meule garantē ne tikai neierobežotu piegādes uzticamību un īsu izpildes laiku, bet arī nemainīgi uzturētu produktu kvalitāti. Visaptveroša vides aizsardzība mums ir pašsaprotama. Pateicoties ilgtermiņa līgumiem ar vara kausētavām, mēs varam profesionāli pārstrādāt krāsaino metālu štancēšanas atkritumus ar dārgmetāliem, kā arī galvanizācijas lūžņus - pakalpojumu, ko ar prieku piedāvājam saviem klientiem.

Izmeklēšanas pieprasījums