Katalogs

EnviroChemie GmbH

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

Atpakaļ pie saraksta

EnviroChemie GmbH Notekūdeņu attīrīšana iekārtas

Izmeklēšanas pieprasījums  

EnviroChemie ir jūsu partneris notekūdeņu attīrīšanas iekārtu plānošanā, būvniecībā un ekspluatācijā. Mums ir vairāk nekā 40 gadu pieredze notekūdeņu tehnoloģiju jomā, un mēs piedāvājam pielāgotus risinājumus rūpniecisko notekūdeņu attīrīšanai visās nozarēs. Mēs labprāt sniegsim jums detalizētas konsultācijas.

Vienmēr pareizā notekūdeņu attīrīšanas iekārta

EnviroChemie notekūdeņu attīrīšanas iekārtas atbilst visaugstākajām prasībām attiecībā uz rentabilitāti, funkcionalitāti un saderību ar vidi. Notekūdeņu un ūdens attīrīšanas iekārtas tiek projektētas, izstrādātas un testētas kopā ar mūsu pašu pētniecības un attīstības nodaļu, ja nepieciešams. Rezultātā tiek radītas tehnoloģiski vadošās rūpnieciskā ūdens attīrīšanas iekārtu sistēmas, kas tiek izmantotas visā pasaulē dažādās rūpniecības nozarēs.

Mūsu ūdens un notekūdeņu attīrīšanas iekārtu pamatā ir ķīmiski fizikālie, bioloģiskie un membrāniskie procesi atkarībā no pielietojuma un izmantošanas jomas. Mēs ne tikai izstrādājam jūsu iekārtas risinājumu tā, lai tiktu ievērotas nepieciešamās robežvērtības un iegūtu vajadzīgās kvalitātes ūdeni. Mēs vienmēr nodrošinām arī to, ka notekūdeņu attīrīšana ir projektēta tā, lai taupītu resursus un būtu energoefektīva. Mūsu notekūdeņu tehnoloģiju aizsargā un nodrošina daudzi mūsu pašu patenti un izstrādnes.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Notekūdeņu attīrīšana iekārtas jomā

Notekūdeņu attīrīšana iekārtas

Rūpnieciskie notekūdeņi, jo īpaši ķīmiskās un farmaceitiskās rūpniecības radītie notekūdeņi, bieži satur problemātiskas vielas, kas pirms novadīšanas publiskajā kanalizācijas sistēmā vai tieši vidē ir...