Katalogs

EnviroChemie GmbH

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

Atpakaļ pie saraksta

EnviroChemie GmbH Ultrafiltrācijas iekārtas

Izmeklēšanas pieprasījums  

Ultrafiltrāciju izmanto daudzās dažādās jomās un nozarēs notekūdeņu attīrīšanai un ūdens attīrīšanai. EnviroChemie ir jūsu partneris uzticamu risinājumu nodrošināšanai ilgtspējīgai ūdens attīrīšanai, izmantojot Envopur® ultrafiltrācijas procesu.

Šis īpašais membrānu process tiek izmantots, piemēram, biomasas aizturēšanai, var pagarināt attaukošanas vannu kalpošanas laiku, tiek izmantots vibrācijas slīpēšanas laikā radušos notekūdeņu pārstrādē un šķeļ eļļas un ūdens emulsijas, piemēram, kompresoru kondensātu. Šie ir tikai daži no lietojumiem, kuros Envopur® ultrafiltrācijas procesi ekonomiski un ekoloģiski saprātīgā veidā noslēdz ūdens apsaimniekošanas ciklus.

Ultrafiltrācijas īpašās iezīmes
Galvenā atšķirība starp ultrafiltrāciju un mikrofiltrāciju ir moduļos izmantotās membrānas poru izmērs. Membrānas poras ir mazākas par 0,1 µm, tātad tās ir mazākas nekā mikrofiltrācijā, bet lielākas nekā nanofiltrācijā.

Vēl viena ultrafiltrācijas membrānu atšķirīga iezīme ir to asimetriskā struktūra. Membrānas korpuss sastāv no atdalīšanas aktīvā slāņa ar submikronu porām un nesošā slāņa ar atvērtām porām, kam ir tikai nesošā funkcija. Savukārt mikrofiltrācijas membrānas ir simetriskas un ar atvērtām porām, bez poru lieluma variācijām membrānas korpusā.

Envopur® ultrafiltrācijas procesi, ko izstrādājusi EnviroChemie, ir izstrādāti, lai nodrošinātu mērķtiecīgu ievadīto piesārņotāju atdalīšanu ar filtrācijas membrānu un sniegtu optimālus rezultātus notekūdeņu vai tehnoloģiskā ūdens attīrīšanā.

Izmeklēšanas pieprasījums