Katalogs

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Atpakaļ pie saraksta

FLUKE Process Instruments GmbH Temperatūras mērierīces (Marathon MR)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Datapaq AutoPaq termiskā profilēšanas sistēma
Datapaq AutoPaq ir pielāgota termiskā profilēšanas sistēma krāsu, līmes un hermētiķu sacietēšanas procesu temperatūras kontrolei, ko izmanto automobiļu montāžas tirgū.

AutoPaq piedāvā līdz pat 20 mērījumu kanāliem vienā sistēmā, un tā ir ideāls instruments, lai veiktu detalizētu jaunu iekārtu sacietēšanas validāciju vai optimizētu esošās līnijas jauniem modeļiem. Pateicoties reāllaika RF funkcijai, sistēma var būt arī ieteicamā izvēle regulārai tiešai krāsošanas operāciju uzraudzībai, kas ir daļa no standarta kvalitātes nodrošināšanas procedūrām.

Datapaq CoilPaq termiskās profilēšanas sistēma
Datapaq CoilPaq tiek izmantota virsmas pārklājumu līnijās, lai uzraudzītu ruļļu sloksnes temperatūras profilu dažādos tās platuma punktos, kad tā tiek padota caur krāsni. CoilPaq konstrukcija ļauj šo instrumentu novietot uz kustīgās spoles, neapturot līniju. Precīzi temperatūras rādījumi tiek nolasīti uzreiz pēc tam, kad termopāri nonāk cepeškrāsnī, un tie tiek veikti lielā ātrumā, lai nodrošinātu optimālu izšķirtspēju.

Datapaq MonoPaq2 termiskās profilēšanas sistēma
Datapaq MonoPaq2 ir pielāgota krāsns profilēšanas sistēma, kas īpaši izstrādāta alumīnija pudeļu, aerosolu un saliekamo cauruļu pārklājuma cietināšanas procesa uzraudzībai monobloka krāsnīs. Šīs sistēmas pamatā ir unikāls, mazāks mikro Q18 datu reģistrētājs, un tagad tā ļauj uzraudzīt gan Monoblock OBO tapu līnijas, gan IBO grozu līnijas.

MonoPaq2 ir izstrādāts pēc sākotnējā Datapaq MonoPaq, bet ar samazinātu izmēru un uzlabotu montāžas mehānismu to ir vieglāk un ātrāk uzstādīt OBO tapu līnijās un IBO grozu līnijās.

Datapaq StenterPaq termiskās profilēšanas sistēma
Datapaq StenterPaq ļauj jums uzraudzīt auduma temperatūras profilu, kad tas iziet cauri stenterēšanas/tenterēšanas krāsnīm. Tā apvieno jaunāko datu reģistrēšanas tehnoloģiju ar termisko aizsardzību un analītisko programmatūru, lai nodrošinātu, ka jūsu procesā tiek ievērotas noteiktās pielaides. StenterPaq ir konstruēts tā, lai to varētu balstīt vai nu uz auduma, vai uz tenterēšanas āķiem, un tikai termopāru gali pieskaras audumam. To var izmantot visdažādākajiem materiāliem, sākot no gluda auduma līdz smagiem, dziļa pāra paklājiem.

Datapaq RotoPaq termoprofilēšanas sistēmas
Datapaq RotoPaq sistēmas ir īpaši izstrādātas izmantošanai rotācijas formēšanas procesos mājsaimniecībās un komerciālo plastmasas izstrādājumu ražošanā. Tās var izmantot visā karsēšanas, kā arī dzesēšanas ciklu laikā, lai uzraudzītu procesa temperatūras datus.

Datapaq WicketPaq termiskās profilēšanas sistēma
Datapaq WicketPaq ir pielāgota termiskās profilēšanas sistēma, kas īpaši izstrādāta metāla lokšņu un vides temperatūras uzraudzībai, ražojot trīs gabalu kārbas vītņu krāsnī. WicketPaq sistēmas apkopotie dati ļauj apstiprināt drukas krāsas vai lakas sacietēšanas temperatūru vītņu krāsnī.

Datapaq fizikālās tvaiku uzklāšanas termiskās profilēšanas sistēma
Ar Datapaq fizikālās tvaiku uzklāšanas (PVD) termiskās profilēšanas sistēmu var regulēt un uzraudzīt termisko profilu PVD procesa krāsns ciklā un iegūt precīzu produkta temperatūru, kas nepieciešama, lai iegūtu īpaši izturīgu un gludu produkta apdari.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Temperatūras mērierīces jomā

Temperatūras mērierīces (Datapaq® EasyTrack3 )

EasyTrack3 termoprofilēšanas sistēma ir paredzēta pulverkrāsošanas krāšņu un izstrādājumu temperatūras profilēšanai. Tā ir pasaulē atzītā Datapaq EasyTrack zīmola trešā paaudze, ko veiksmīgi izmant...

Datapaq® pārkausēšanas izsekošanas sistēma temperatūras mērīšanai

Datapaq® Reflow Tracker® temperatūras profilēšanas sistēma pārvietojas cauri procesam, ļaujot jums uzraudzīt viļņu un pārkausēšanas lodēšanu, kā arī tvaika fāzes, selektīvās lodēšanas un pā...

Datapaq® Food Tracker® termiskās profilēšanas sistēma

Datapaq® Food Tracker® temperatūras profilēšanas sistēmas sastāv no datu reģistratora, aizsargtermiskās barjeras un Insight programmatūras. Izmantojot Datapaq sistēmu, jūs varat garantēt ga...

Datapaq® Solar Tracker® termiskās profilēšanas sistēmas

SolarPaq® temperatūras profilēšanas sistēmas ir izstrādātas īpašai izmantošanai saules fotoelementu (PV) ražošanā. Šīs sistēmas, kas sastāv no lietotājam draudzīgas Insight™ programmatūra...

Datapaq® tuneļa krāsns Tracker® termiskās profilēšanas sistēma

Tunnel Kiln Tracker® temperatūras profilēšanas sistēmas sastāv no datu reģistrētāja, aizsargājošas termiskās barjeras un Insight programmatūras. Izmantojot Datapaq® sistēmu, jūs varat iegūt...