Katalogs

Systea GmbH

Atpakaļ pie saraksta

Systea GmbH Profilu sistēma redzamam stiprinājumam (ALKAPO)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Profilu sistēma ar slēgtu laidumu redzamai lielformāta fasādes paneļu, piemēram, no šķiedru cementa, alumīnija kompozītmateriālu paneļiem vai HPL, fiksācijai.

Izmantojot kastes formas nesošos profilus, ALKAPO nodrošina ievērojami lielāku nestspēju, un to izmanto gadījumos, kad ir iespējama stiprināšana tikai attiecīgā ēkas stāva pārsegumā. Uz ALKAPO balstītā zemkonstrukciju sistēma sastāv no vertikālām nesošajām sliedēm, U veida sienas kronšteiniem un papildu piederumiem. Atbilstoši termiskajai slodzei un prasībām sienas kronšteini ir izgatavoti no alumīnija vai nerūsējošā tērauda. Atbilstoši statiskajām inženiertehniskajām prasībām mēs varam izvēlēties starp nesošajiem profiliem ALKAPO 275 un ALKAPO 350.

Stiprinājuma elementi tiek piestiprināti pie nesošajiem profiliem, izmantojot skrūves, bultskrūves vai kniedes.

Nesošos profilus savieno ar sienas kronšteiniem, izmantojot kniedes vai skrūves. to darot, bīdāmie punkti uzņem horizontālo (vēja) slodzi, bet fiksētie punkti uzņem horizontālo un vertikālo slodzi (pašslodzi). Montāža bez ierobežojumiem tiek pabeigta bīdāmajos punktos vertikālos garenvirziena caurumos. Katram balsta profilam tiek piešķirts viens fiksētais punkts.

Termostop elementi ir pieejami kā termiskie sadalītāji, lai samazinātu siltuma tiltiņu veidošanos.

Konsoles izvirzījumi līdz 480 mm.
Materiāls EN AW-6063 T 66

Alumīnija profili
ALKAPO 275-vidējā sliedes balsts
ALKAPO 275-savienojuma profils
ALKAPO 350-vidējā sliedes balsts
ALKAPO 350-savienojuma profils

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Fasāžu pamata konstrukcijas jomā

Profilu sistēma redzamam stiprinājumam (ALWI-S)

Profilu sistēma redzamai lielformāta apšuvuma paneļu, piemēram, no šķiedru cementa, alumīnija kompozītmateriālu paneļiem vai HPL, fiksācijai.

Uz ALWI-S balstītā pamatkonstr...

Fasāžu pamata konstrukcijas (UKLA)

Profilu sistēma redzamai liela un maza formāta keramisko fasādes paneļu, piemēram, 40 x 40 cm vai 60 x 60 cm, stiprināšanai ar kronšteiniem.

Uz UKLA balstītā zemkonstrukcij...

Fasāžu pamata konstrukcijas (ALHO)

Profilu sistēma redzamai mazformāta un lielformāta koka apšuvuma materiālu, kā arī fasādes apšuvuma paneļu, piemēram, no šķiedru cementa, alumīnija kompozītmateriālu paneļu vai HPL, piestip...

Fasāžu pamata konstrukcijas (Beta Universal II (visible fixing))

No siltuma tiltiņiem brīva zemkonstrukciju sistēma lielformāta fasādes paneļu redzamai un slēptai piestiprināšanai.

BETA Universal II zemkonstrukciju sistēma bez siltuma ti...

Profilu sistēma slēptai piestiprināšanai (ALWI-V)

Profilu sistēma slēptajai apšuvuma vai lielformāta fasādes paneļu, piemēram, no šķiedru cementa, alumīnija kompozītmateriālu paneļiem, keramikas vai HPL, piestiprināšanai.

...