Katalogs

Systea GmbH

Atpakaļ pie saraksta

Systea GmbH Sienas kronšteini

Izmeklēšanas pieprasījums  

Drošība un energoefektivitāte - SYSTEA zemkonstrukciju sistēmas piedāvā vairāk nekā tikai drošu atbalstu.

Pateicoties mūsu kontaktiem ar nozari, mūsu sistēmas atzīst arhitektu un projektētāju, plānotāju un fasāžu montieru prasības. Līdztekus augsti kvalificētam tehniskajam izpildījumam mūsu sistēmas izceļas arī ar efektīvu un ekonomisku montāžu un uzstādīšanu.

Sienas kronšteiniem ir būtiska loma katras piekaramās aizmugures ventilējamās fasādes specifikācijā. Mūsu daudzās profilu sistēmas var kombinēt ar sienas kronšteiniem, kas izgatavoti no alumīnija, nerūsējošā tērauda vai ar stikla šķiedru stiegrota poliamīda, lai radītu visdažādākos risinājumus un tādējādi atbilstu visām dizaina, ugunsdrošības un energoefektivitātes prasībām.

Alumīnija L-veida sienas kronšteini:
Nedegošiem alumīnija sienas kronšteiniem, kas izgatavoti, izmantojot sakausējumu EN AW-6063 T66, ir vidēja siltumvadītspēja (D līdz H klase). Tie ir pieejami garumā no 40 mm līdz 320 mm, un tos izmanto piestiprināšanai pie betona/mūra vai koka/metāla karkasa

  • Alumīnija U-veida sienas kronšteini:
Šiem nedegošajiem alumīnija sienas kronšteiniem, kas izgatavoti no sakausējuma EN AW-6063 T66, piemīt vidējas siltumvadītspējas īpašības (B līdz F klase). Tie ir pieejami garumā no 40 mm līdz 180 mm, un tos izmanto piestiprināšanai pie betona/mūra vai koka/metāla karkasa.
  • Nerūsējošā tērauda L-veida sienas kronšteini: Nedegošiem nerūsējošā tērauda sienas kronšteiniem, kas izgatavoti, izmantojot sakausējumu EN 10088-2; 1.4162, ir zema siltumvadītspēja (A+ līdz B klase). Tie ir pieejami no 120 mm līdz 400 mm garumā un tiek izmantoti stiprināšanai pie betona/ mūra vai koka/metāla karkasa. Tās ir piemērotas Passivhaus būvniecības metodei.
  • Nerūsējošā tērauda U-veida sienas kronšteini: šiem nedegošajiem nerūsējošā tērauda sienas kronšteiniem, kas izgatavoti no sakausējuma EN 10088-2; 1.4162, ir zema siltumvadītspēja (A+ līdz B klase). Tie ir pieejami garumā no 60 mm līdz 300 mm, un tos izmanto piestiprināšanai pie betona/mūra vai koka/metāla karkasa. Tās ir piemērotas Passivhaus būvniecības metodei.
  • TEKOFIX sienas kronšteins:TEKOFIX sienas kronšteins ir izgatavots no stiklšķiedru pastiprinātas plastmasas PA66, kas nodrošina ļoti zemu siltuma vadītspēju (A+ līdz A klase). Sienas kronšteins ir pieejams garumā no 100 mm līdz 350 mm, un to izmanto piestiprināšanai pie betona/mūra vai koka/metāla karkasa. Tie ir piemēroti Passivhaus būvniecības metodei.
Papildu informācija

Izmeklēšanas pieprasījums