Katalogs

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Atpakaļ pie saraksta

Borrmann Brenner Berlin GmbH Gāzes regulators

Izmeklēšanas pieprasījums  

Drošības regulators/R

Regulatori veic uzdevumu uzturēt nemainīgu izejas spiedienu noteiktās robežās neatkarīgi no ieplūdes spiediena svārstībām un plūsmas ātruma izmaiņām. Šļūtenes pārrāvuma drošības ierīce nodrošina plūsmas ātruma ierobežošanu.

Šļūtenes pārrāvuma aizsardzība/S (virs zemes)

Šļūtenes pārrāvuma aizsargierīce ir drošības ierīce, kas automātiski aizver gāzes izplūdes atveri, ja tiek pārsniegts noteikts plūsmas ātrums (piemēram, šļūtenes pārrāvuma gadījumā). Darbinot iekārtas būvlaukumos no tvertnēm, kuru tilpums pārsniedz 1 I un šļūtenes garums pārsniedz 40 cm, saskaņā ar nelaimes gadījumu novēršanas noteikumiem ir nepieciešamas šļūtenes pārrāvuma drošības ierīces virs zemes līmeņa. Šļūtenes pārrāvuma drošības ierīci pievieno aiz regulatora.


Drošības regulators ar integrētu šļūtenes pārrāvuma aizsardzību/RS (virs zemes līmeņa)

Aizsardzība pret šļūtenes plīsumiem ir regulatora neatņemama sastāvdaļa.
Drošības regulators ar integrētu noplūdes testu un aizsardzību pret šļūtenes plīsumiem/RDS (zem zemes līmeņa)
Papildus aizsardzībai pret šļūtenes plīsumiem regulatorā ir uzstādīts arī noplūdes tests, ar kuru pirms palaišanas obligāti tiek pārbaudīta visas patēriņa sistēmas noplūde. Noplūdes tests ietver visu cauruļu tīklu, ieskaitot savienojumus ieplūdes un izplūdes pusē, kā arī ierīces vārstu. Šī drošības funkcija tiek nodrošināta ar tirdzniecībā pieejamām, standartizētām šļūtenēm un savienojumiem. Negadījumu novēršanas noteikumos (BGV D34) ir noteikts, ka regulatori ar integrētu noplūdes testu un šļūtenes pārrāvuma aizsardzību ar nominālvērtību līdz 1,5 kg/h (RDS) vai noplūdes gāzes drošības ierīces* pieslēgšanai ar šķidro gāzi darbināmiem instrumentiem, ko izmanto zem zemes līmeņa, piemēram, kabeļu būvē.
*Noplūdes gāzes drošības ierīces atslēdz gāzes padevi tikai šļūtenes bojājuma gadījumā. Tās darbojas ar īpašu dubulto šļūteni un īpašiem savienojumiem.

Izmeklēšanas pieprasījums