Katalogs

FLUX-GERÄTE GmbH

Atpakaļ pie saraksta

FLUX-GERÄTE GmbH Mucu sūkņi (type 400)

Izmeklēšanas pieprasījums  

400. sērijas mucu un konteineru sūkņi

Zemas viskozitātes šķidrumu sūknēšanai no dažādām tvertnēm

FLUX bungu un konteineru sūkņi vienmēr ir "dubultspēle", kas sastāv no motora un sūkņa. Abas sastāvdaļas var būt diezgan elastīgas. Piemēram, dažādus sūkņus var darbināt ar vienu un to pašu motoru. Ideāli piemēroti dažādu zemas viskozitātes šķidrumu, tostarp īpaši agresīvu un viegli uzliesmojošu šķidrumu, uzticamai sūknēšanai. Nelielā svara dēļ sūkņus var viegli pārvietot no konteinera uz konteineru. Viegla motora un sūkņa pārvietošana nodrošina īsu pārslēgšanas laiku.

Sūknis F 424 / FP 424
Bezšuvju sūknis vidējā zonā

Bezšuvju sūknis F/FP 424 ir ideāli piemērots dažādu zemas viskozitātes, arī agresīvu mediju pārsūknēšanai. Tas ir piemērots medijiem, kas ātri plūst un nav ne saķīlājoši, ne kristalizējas, ne arī ir abrazīvi. Ar šo sūkni var iztukšot mucas, IBC tvertnes un arī baseinus. Tikai FLUX sūknim raksturīga īpatnība: īpašā konstrukcija ar spirālveida vadotnes gultni iekšējā caurulē novērš nevēlamu nogulsnēšanos sūknī un ievērojami pagarina sūkņa kalpošanas laiku. Sūknis ir pieejams no nerūsējošā tērauda, polipropilēna vai polivinilidēnfluorīda. F/FP 424 no nerūsējošā tērauda var izmantot arī bīstamās zonās.

Sūknis F 425 / FP 425
99,98 % mucu iztukšošanai

Ar sūkni F/FP 425 200 l mucā paliek mazāk nekā 0,05 l atlikuma, tātad ne vairāk kā 0,02 %. Sūknim ir iebūvēts pretplūsmas vārsts, ko ir viegli aizvērt pirms sūkņa izņemšanas no tvertnes. Tādējādi tiek novērsta šķidruma atpakaļplūsma sūknī. Tas ļauj optimāli izmantot īpaši dārgus medijus un ietaupīt papildu tīrīšanas un utilizācijas izmaksas, ja tiek izmantoti problemātiski mediji. Sūknis ir pieejams no nerūsējošā tērauda, polipropilēna un hastelloy C. No nerūsējošā tērauda un hastelloy C sūkni F/FP 425 var izmantot arī bīstamās zonās.

Sūknis F 427 / FP 427
Var pilnībā izjaukt

Sūknis F/FP 427 ir ideāli piemērots higiēniskajiem lietojumiem un piemērots mediju transportēšanai no mucām, IBC tvertnēm un citiem konteineriem. To var viegli un ātri izjaukt tīrīšanai/sterilizācijai, un to var pilnībā izjaukt līdz atsevišķām daļām. Sūknim ir minimāls tukšo vietu skaits. Piedziņas vārpsta, iekšējā un ārējā caurule ir izgatavotas no nerūsējošā tērauda (316 Ti vai 1.4581). Sūknis ir pieejams arī FOOD un 3A sertificētā versijā un atbilst starptautiskajiem drošības standartiem.


Sūknis F 430 / FP 430
Ar mehānisko blīvējumu

Universālo sūkni F/FP 430 var izmantot dažādiem medijiem, un tas ir piemērots transportēšanai no mucām, IBC tvertnēm vai cisternām. Pateicoties konstrukcijai ar mehānisko blīvējumu, sūkni var viegli un ātri sadalīt divās galvenajās sastāvdaļās. Tas nodrošina labu tīrāmību. Īpaša iezīme, kas raksturīga tikai FLUX: plastmasas modeļiem (PP un PVDF) iekšējā caurule ir pastiprināta ar metāla serdi. Tas vienmēr nodrošina pilnīgu mehāniskā blīvējuma darbību. Tādējādi tiek novērsta noplūde un nevajadzīgs nodilums visā darba temperatūras diapazonā. Turklāt tas nodrošina visaugstāko stabilitāti un ļauj sasniegt iegremdēšanas garumu līdz pat 3 000 mm. Nerūsējošā tērauda un hastelloy C versijas ir aizsargātas pret paaugstinātu izturību. Nerūsējošā tērauda versija ir pieejama arī kā FOOD sertificēta versija.

Sūknis F 430 TR
Sausai uzstādīšanai / horizontālai lietošanai

Horizontālais sūknis F 430 TR ir ideāli piemērots mediju transportēšanai no IBC tvertnēm, cisternām un citām tvertnēm ar zemu izplūdes līmeni. Piemēram, ja tvertne nav pieejama no augšas vai ja telpiskie apstākļi neļauj izmantot vertikālu sūkni. Tīrīšanai sūkni var viegli un ātri sadalīt divās galvenajās sastāvdaļās. Sūknis ir pieejams no nerūsējošā tērauda vai polipropilēna. Nerūsējošā tērauda versiju var izmantot arī bīstamās zonās.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Mucu sūkņi jomā

Ekscentrisko skrūvju sūkņu komplekts f. rūpniecība, līdz 30 000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Iepriekš samontēts progresīvā dobuma sūkņa komplekts ar progresīvo dobuma sūkni VISCOPOWER F 570 un planetāro pārnesumkārbu rūpnieciskiem lietojumiem, lai sūknētu plānus līdz vidēji viskozus mediju...

Sūkņu komplekti pārtikai un farmācijai līdz 25 000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Iepriekš samontēts progresīvā dobuma sūkņa komplekts ar progresīvo dobuma sūkni VISCOPOWER F 570 un planetāro pārnesumkārbu pārtikai un farmācijai, lai sūknētu plānas līdz vidēji viskozas vielas līdz...

Mucu sūkņi

Bungu un konteineru sūkņi
Zemas viskozitātes šķidrumu sūknēšanai no dažādām tvertnēm

FLUX bungu un konteineru sūkņi ir piemēroti dažādu zemas viskozit...

Mucu sūkņi (JUNIORFLUX / COMBIFLUX)

Mazākiem daudzumiem
Bungu sūkņi JUNIORFLUX/COMBIFLUX

Mazo mucu sūkņi JUNIORFLUX un COMBIFLUX ir īpaši piemēroti salīdzinoši nelielu daudzumu uzpildīša...

Mucu sūkņi

Iepriekš samontēts sūkņa komplekts 99,98 % tvertnes iztukšošanai. 200 l tvertnē iespējams mazāk nekā 0,05 l atlikuma, pateicoties integrētajam pretplūsmas aizbīdnim. Paredzēts plānu mediju sūknēšan...