Katalogs

FLUX-GERÄTE GmbH

Atpakaļ pie saraksta

FLUX-GERÄTE GmbH Cirkulācijas un filtra sūkņi (type 700)

Izmeklēšanas pieprasījums  

700 tipa centrbēdzes iegremdējamie sūkņi Stacionārais
cirkulācijas un filtrēšanas sūknis - var izmantot arī nepārtrauktai darbībai

700. tipa centrbēdzes iegremdējamie sūkņi stacionārai lietošanai pārsteidz ar augstu veiktspēju un uzticamību, un tie ir piemēroti pat nepārtrauktai darbībai. Tā kā ne gultņi, ne blīvējumi neatrodas šķidruma zonā, sūkņi ir ļoti maz nodilumizturīgi un pasargāti no sausas darbības.
Liela, ar polipropilēnu pārklāta piedziņas vārpsta kopā ar biezsienu balsta caurules izmantošanu nodrošina ļoti vienmērīgu sūkņa darbību. Šāda veida konstrukcija novērš rotējošo komponentu saskari ar sūkņa korpusu un garantē ilgu kalpošanas laiku un pagarinātus apkopes intervālus pat nepārtrauktas lietošanas gadījumā.

F 706 Stacionārais
cirkulācijas un filtrēšanas sūknis ar lāpstiņriteni padeves ātrumam līdz 1233 l/min

Ķīmiski agresīvu šķidrumu sūknēšanai visā ķīmiskajā rūpniecībā un tehnoloģiskajos procesos, kā arī visur, kur droši un ekonomiski jāsūknē vai cirkulē skābes un sārmi vai ķīmiski piesārņoti šķidrumi ar vai bez cietām daļiņām.

Priekšrocības

  • Piemērots nepārtrauktai lietošanai
  • Četri dažādi izmēri dažādiem jaudas diapazoniem
  • Ar vidi eļļots uzmavas gultnis iegremdēšanas garumiem līdz 2 000 mm

F 716 Stacionārais
cirkulācijas un filtrēšanas sūknis ar lāpstiņriteni, kas nodrošina līdz 750 l/min padeves ātrumu un ir kompakts

Piemērots neitrālu vai ķīmiski agresīvu šķidrumu transportēšanai un cirkulācijai ķīmiskajā rūpniecībā un procesu inženierijā, galvanizācijā, tērauda un nerūsējošā tērauda kodināšanas līnijās, dūmgāzu attīrīšanā, izplūdes gaisa attīrīšanā, ūdens un notekūdeņu attīrīšanā.

Priekšrocības

  • Piemērots nepārtrauktai lietošanai
  • Četri dažādi izmēri dažādiem jaudas diapazoniem

F 726 Stacionārais
cirkulācijas un filtrēšanas sūknis ar lāpstiņriteni padeves ātrumam līdz 750 l/min un izmantošanai ekstremālos apstākļos

Piemērots neitrālu vai ķīmiski agresīvu šķidrumu transportēšanai un cirkulācijai ķīmiskajā rūpniecībā un procesu inženierijā, galvanizācijā, tērauda un nerūsējošā tērauda kodināšanas līnijās, dūmgāzu attīrīšanā, izplūdes gaisa attīrīšanā, ūdens un notekūdeņu attīrīšanā

Priekšrocības

  • Piemērots nepārtrauktai lietošanai
  • Četri dažādi izmēri dažādiem jaudas diapazoniem

Izmeklēšanas pieprasījums