Katalogs

Manfred Huck GmbH

Atpakaļ pie saraksta

Manfred Huck GmbH Pārsegšanas brezenti

Izmeklēšanas pieprasījums  

Kravas nostiprināšanas tents no polietilēna 200 g/m², ar pastiprinošu lenti un gumijas auklu

Tents sastāv no gaisu un ūdeni caurlaidīga PE lentes auduma, kura tonēšanas vērtība ir 50 % un pamatmasa 200 g/m². Lai nodrošinātu lielāku izturību, brezenta malai ir piestiprināta aptuveni 40 mm plata pastiprinājuma lente.

Turklāt kā stiprinājuma punkti tiek izmantotas cilpas ar iekšējo diametru Ø 16 mm. Standarta attālums starp cilpām ir 50 cm, bet to var pielāgot individuāli atbilstoši jūsu prasībām. Produktu klāstā ir iekļauta Ø 6 mm gumijas spriegošanas aukla, ko var izmantot, piemēram, brezenta nostiprināšanai.

Mūsu HUCK brezenti ir izturīgi pret UV starojumu un ļoti izturīgi pret laikapstākļiem. Tiem ir raksturīgas daudzpusīgas pielietojuma jomas. Izmantojiet mūsu brezentu, lai nostiprinātu kravas rotaļu laukumā, būvlaukumā vai privātajā sektorā.

Mēs iesakām aptuveni 25 cm lielu brezenta pārkares augstumu, piemēram, piekabju brezenta, smilšu kastes brezenta u. c. instalācijām. Lai izvairītos no nepareizas izgatavošanas, lūdzu, nenorādiet pārklājamo platību, bet gan faktiskos brezenta ārējos izmērus.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Pārsegšanas brezenti jomā

Pārsegšanas brezenti

Tenta plēve no polietilēna 200 g/m², ar pastiprinošu lenti un gumijas auklu

Tenta plēve sastāv no gaisu un ūdeni caurlaidīga polietilēna lentes auduma, kura pamatmasa...