Katalogs

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Atpakaļ pie saraksta

Dautel GmbH Pašizgāzēji transportlīdzekļi

Izmeklēšanas pieprasījums

- Stabilitāte - labākā savā klasē

Grīdas mezgls - katra pašizgāzēja sirds. Nepārtraukti metināts un aptuveni 50 % pārklāts ar platām ribām. Pašizgāzēja grīdas plāksne izgatavota no 5 mm augstas stiprības nodilumizturīga tērauda VS 450. DK 3 ir paredzēta augstai nominālajai slodzei 16000 kg, bet DK 4 - 24500 kg.

- Spēcīga borta hidraulikaBorta hidraulika, kas ir standarta paletes platumā, ir raksturīga ar optimālu spēka pārnesi. To nodrošina spēcīgs hidrauliskais cilindrs uz starpsienas un otrs cilindrs zem pašizgāzēja korpusa. Slēgto sānu daļu nodrošina pašregulējošas slēdzenes

- Membrānas nodalījuma puseAizturīga tērauda nodalījuma puse ar nodilumam optimizētu konstrukciju, kas piemērota smagiem ekspluatācijas apstākļiem. Membrānas konstrukcija nodrošina elastību, kas absorbē trieciena slodzi, kas rodas iekraušanas laikā. Iekšējais panelis sānu un aizmugurējā pusē izgatavots no 4 mm augstas stiprības nodilumizturīga tērauda VS 450.

- Augsta lietderīgā slodzeTikai aptuveni 2980 kg DK 3.49 un 3680 kg DK 4.56 tukšā svara nodrošina augstu lietderīgo slodzi.

- HidraulikaVisas kardāniski montētā hidrauliskā cilindra pakāpes ir cieti hromētas un tādējādi optimāli aizsargātas. Pagrieziena leņķis ir aptuveni 50°. Pārsvērējcilindrs ar lielu jaudas rezervi (30

Izmeklēšanas pieprasījums