Katalogs

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Atpakaļ pie saraksta

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH Augstsprieguma kabeļu sistēmas

Izmeklēšanas pieprasījums  

Elektroenerģijas sadale un pārvade ir PFISTERER galvenā kompetence jau gandrīz 100 gadus. Mēs piedāvājam pabeigtas augstsprieguma kabeļu sistēmas ar nominālo spriegumu līdz 245 kV kā pilnīgas sistēmas konfigurācijas no viena piegādātāja. Šim nolūkam mūsu eksperti uzņemas visas darbības, kas saistītas ar kabeļu sistēmu starp gala skrūvju punktiem.

Jebkur un visur un ekstremālos apstākļos
Kabeļu sistēmu montāža, jo īpaši jūras platformām, ir īsts pārbaudījums uzņēmuma meistarībai kabeļu trasēšanas jomā. Ļoti sarežģīti kabeļu posmi ir jānovada ārkārtīgi šaurās vietās, dažādos leņķos un vairākos līmeņos. Situāciju vēl sarežģītāku padara fakts, ka šis darbs ir jāveic saskaņā ar saspringtu grafiku, vienlaikus veicot arī citas saistītās darbības. PFISTERER veiksmīgi pārvar šos izaicinājumus, veicot rūpīgu un precīzu plānošanu un nodarbinot speciālistus, kuri ir ieguvuši pamatīgu nozares pieredzi gan atklātā jūrā, gan visā pasaulē.

Viss no viena avota
PFISTERER eksperti nodrošinās visas inženiertehniskās darbības un vadīs visu projektu. Sākot no konsultācijām ar klientu, priekšizpētes līdz pat uzstādīšanai, nodošanai ekspluatācijā un galīgās dokumentācijas sagatavošanai, mūsu klienti saņem pilnīgu, pilnu pakalpojumu paketi. Mēs risinām kabeļu trasēšanas projektus, orientējoties uz uzdevumiem, un sadarbojamies tikai ar atzītiem uzņēmumiem. Montāžu un uzstādīšanu visā pasaulē veic mūsu personāls, un tā ietver uzraudzību uz vietas, kā arī mērķtiecīgu apmācību. Visi pieņemšanas testi (AC) tiek veikti sadarbībā ar atzītiem testēšanas institūtiem.

Izmeklēšanas pieprasījums