Katalogs

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Atpakaļ pie saraksta

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH Zemsprieguma tīklu zemsprieguma krāna savienotājs (ISICOMPACT)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Mājas elektropieslēgumiem ir nepieciešama augsta darbības uzticamība, praktiska uzstādīšana un laba darba drošība. Tāpēc ISICOMPACT savienotājs ir mūsdienīgs risinājums - un tam ir pamatots iemesls. Kad bija jāuzlabo mūsu "kompaktais krāna savienotājs" (pazīstams arī kā SCK vai saspiešanas gredzens), mēs pielāgojām mūsu tehnoloģiju mājas elektropieslēgumiem atbilstoši mūsdienu standartiem un prasībām darbam ar līniju zem sprieguma. Un ar lieliskiem panākumiem. Mūsdienās ISICOMPACT savienotājs ir nozīmīgs spēlētājs zemsprieguma tīklos.

Modernākie standarti no mājas spaiļu radītāja
Izveidojot kompakto krāna savienotāju 1968. gadā, PFISTERER noteica jaunus standartus mājas pieslēgumu tehnoloģijas jomā. Kopš tā laika ir uzstādīti vairāk nekā 20 miljoni savienotāju. Tomēr pēc 30 gadiem bija pienācis laiks to atjaunināt. Kopš tā laika ir ieviesta darbs ar līnijām zem sprieguma, kas ievieš izmaiņas darba drošības prasībās montāžas laikā; šie faktori bija prioritāte, izstrādājot ISICOMPACT tehnoloģiju.

Inženieri, kurus pārsteidza vienkārša uzstādīšana un augsts drošības līmenis
ISICOMPACT izveido visus kontaktus 4 vadu kabeļu atzaram, izmantojot vienu skrūvju savienojumu. Kad skrūvju savienojums ir pievilkts, kontakts tiek izveidots, caurdurot galvenās līnijas un atzarojuma izolāciju. Kad ir sasniegts nepieciešamais saspiešanas spēks, skrūve atdalās un tādējādi nodrošina veiksmīgu uzstādīšanu. Nodrošinot aizsardzību pret pieskaršanos un tādējādi pret elektriskiem apdraudējumiem, ISICOMPACT ir paredzēts darbam ar līnijām zem sprieguma. Pašlaik tas ir vienīgais kabeļu krāna savienotājs, kas atbilst arī stingrajām BSI 862 prasībām - Vācijas dokumentam, kurā noteikts process darbam ar līnijām zem sprieguma bez papildu individuālajiem aizsardzības līdzekļiem un kurā noteikts, ka LLW elektriķiem jāiziet speciāla apmācība un tīkla piegādātājam jābūt apstiprinātam.

Klienti iegulda ISICOMPACT
ISICOMPACT kabeļu krāna savienotāju pašlaik izmanto visi lielākie enerģijas piegādātāji visā pasaulē. Kompaktā savienotāja tehnoloģija kļūst arvien vairāk lieka. Nevienam citam uzņēmumam nav izdevies sasniegt tādu pašu standartu kā patentētajai ISICOMPACT tehnoloģijai pat pēc gandrīz desmit gadu darbības tirgū. ISICOMPACT kabeļu krānu savienotāji ir pārbaudīti atbilstoši piemērojamajiem standartiem. Turklāt tā atbilst vairākām klientu specifiskām testēšanas prasībām, un Pfisterer plāno paplašināt tās pielietojuma jomu.

Priekšrocības:
  • Izolācija nav jānoņem no vadītāja
  • Triecienizturīga aizsardzība pret elektriskiem apdraudējumiem
  • Patentēts ieskrūvējams risinājums ar "iebūvētu dinamometrisko atslēgu".
  • Nemainīga ekspluatācijas uzticamība
  • Samazināts variantu klāsts, pateicoties plašai pielietojuma jomai
  • Ideāli piemērots darbam ar spriegumaktīvām līnijām

Izmeklēšanas pieprasījums