Katalogs

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Atpakaļ pie saraksta

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH Kabeļu savienojuma sistēmas, 52 kV līdz 550 kV (FrontCon)

Izmeklēšanas pieprasījums  

FrontCon - ātrāki un labāki savienojumi viendzīslu izolētiem kabeļiem.

Augstsprieguma strāvas kabeļos aizvien biežāk tiek izmantotas vadītāju konstrukcijas, kas ievērojami samazina ādas un tuvuma efektu. Tas nodrošina lielāku jaudas pārvadi ar to pašu šķērsgriezumu. Šo vadītāju atsevišķās dzīslas ir savstarpēji izolētas (emaljētas) un bieži vien izkārtotas segmentos (Millikena tipa). Šāda vadītāju struktūra sarežģī kabeļu savienošanas procesu. PFISTERER ir izstrādājis FrontCon, kurā izmantots pilnīgi jauns savienotāja princips, kas ievērojami vienkāršo un saīsina montāžu.

Jauna savienošanas tehnoloģija
Viendzīslu izolētu kabeļu vadītāju savienošana ir laikietilpīgs process, kas darbojas tikai ierobežotā apjomā: atdaliet atsevišķas dzīslas, atdaliet tās vienu pēc otras, pēc tam sakārtojiet tās, cik vien iespējams, sākotnējā formā - nebojājot nevienu no dzīslām. Neraugoties uz visām pūlēm, sākotnējo vadu struktūru uzstādīšanas vietā neizdodas panākt. Turklāt izolācijas noņemšana nozīmē, ka tiek zaudētas priekšrocības, ko sniedz viendzīslu izolācijas kabeļi vadu galā. PFISTERER ir pilnībā pārdomājis viendzīslu izolēto vadītāju savienošanu.

par 80 % īsāks uzstādīšanas laiks
Ar FrontCon PFISTERER ir izstrādājis risinājumu, kas ievērojami samazina nepieciešamo laiku un rada noteiktu savienojumu caur kabeļa priekšējo virsmu. Uzstādīšana aizņem tikai aptuveni 2 stundas - ne ilgāk kā parastajiem kabeļiem ar standarta savienojumiem. Vienlaikus tiek novērsti iespējamie bojājumi, atdalot atsevišķas dzīslas. Tas ievērojami samazina montāžas kļūdu risku.

Kompakts dizains
FrontCon tiek uzstādīts tieši uz kabeļa gala - atsevišķās dzīslās nav nepieciešams nekas cits. Īpaši izstrādātas kontaktu lodītes saskaras ar atsevišķu dzīslu priekšējām virsmām. Kopā šīs kontakta lodītes darbojas kā šķidrums. Tās kompensē nelielus nelīdzenumus vadītāja galā un nodrošina, ka visā vadītāja šķērsgriezumā tiek pielikts vienāds kontaktspēks. Jauda plūst caur vadītāja priekšpusi un kontakta lodītēm. Tas ļauj izveidot ļoti īsu un kompaktu kontaktu sistēmu lieliem vadītāju šķērsgriezumiem.

Pārbaudīta kontaktu sistēma HV kabeļu savienotājelementiem
FrontCon ir pieejama kā savienojumu tehnoloģija CONNEX kabeļu savienotājiem un IXOSIL uzgaļiem, kā arī kabeļu savienojumiem MSA savienotājos un tipveida testiem ar specifiskiem kabeļiem. Pirmie kabeļu projekti jau darbojas vairākus gadus. Kontaktu sistēmu var pielāgot jebkuriem savienotājelementiem, nodrošinot uzticamus un rentablus risinājumus kabeļu sistēmās. To var uzstādīt vertikāli vai horizontāli. Piedāvājumā ietilpst vara kabeļi ar šķērsgriezumu līdz 2500 mm². Pēc pieprasījuma var ieviest arī citus risinājumus.

Kā tas darbojas
FrontCon tiek uzstādīts tieši uz vadu gala. Kabeli nogriež taisni, un kabeļa izolācija tiek noņemta. Spiedienstabila kontaktu sistēma tiek centrāli piestiprināta pie vadītāja.

Kontakta lodītes tiek iepildītas savienotājā. Pievelkot spiediena skrūvi, lodītes tiek piespiestas pie vadu galu priekšējās virsmas. Tiek izveidots uzticams kontakts.

Iebūvētais atsperu mehānisms kompensē nosēšanās zudumus. Tas nodrošina, ka kontaktspēks un zema pārneses pretestība saglabājas dažādās temperatūrās un visā kalpošanas laikā.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Kabeļu garnitūras jomā

Savienojuma sistēmas kabeļiem no 52 kV līdz 550 kV (CONNEX)

CONNEX - universāla savienojumu sistēma kabeļiem, transformatoriem un GIS
Pilnībā iekapsulētā CONNEX savienojumu sistēma ar cietu izolāciju padara jaudas transformatorus un GI...

Saites lodziņš

Saites kaste LB.W.X.8.1.S3.E1.000

PFISTERER zemējuma kastes ir ideāls risinājums visām augstsprieguma kabeļu sistēmu šķērssavienojumu un zemējuma koncepcijām. Robustā konstrukcija iztur vis...